poisa Meme Estetiği Ameliyatı

utandım walla.... tşk ederim copyright, Allah vergisi canım naaaaapiimm....:))) demeyi çok isterdim ama Barış Çakır vergisi benimkiler, o da iyi bişey görüyorsun :))) bence sen de fotolarını koy da biz de bi görelim artık senin güzelliklerini,eminim seninkiler de gayet hoştur, hem şimdi şiş bile olsa sonraki resimlerini de ekleyince karşılaştırma imkanı buluruz.. ben buğün dün çektiğim bi resmi koyucam şu yeni aldığımı söylediğim sadece kumaştan oluşan sütyenli resmimi, arada fark var ilk resimlerime göre, artık şiş ve büyük değiller ama ÇOK ÇOK DAHA DOĞALLAR:) ben de zaten doğal görünsün istemiştim.. büyük göğüs çok derdim değildi, doğal, hanım hanım, bakınca insana var dedirtecek kadar olmasını istemiştim, şu anda da aynen öyleler..
V yaka kazak giyiyorum 2 gündür ve high profile olmama rağmen dekoltemden taşan göğüslerim yok evet ama desteksiz sütyen kullanıyorum, gayet içleri dolgun güzel göğüslerim var ..bu da bana yetiyor.. milletin gözüne girecek de ne olacak,hem ben evli barklı bi bayanım, ayıp ayıp ööölee gözüne gözüne sokar gibi :pppp
işin şakası bi yana , bu arada Altın ve Abcj için inanılmaz heyecanlıyım..
abcj çoktan ameliyattan çıkmak üzeredir.. Altın için ise son 2 saat :/

Canım abcj 16:00 gibi ameliyat olacak :) Haliyle ona daha var. Şimi Altını arayıp bir son durumunu öğrendim şu an kan alacaklarmış sesi iyiydi :)

Poisacım şu an daha çok yeni senin halin 1 yılı devirmeye yakın biri olarak şunu yine söylüyorum ki
"henüz hiçbir şey görmüş değilsin" yani zamanla çok çok çok daha güzel oluyorlar. Güzel kelimesi yetersiz kalıyor.

kızlar merhaba...altın06'dan ve abcj'den haberler var..ikisinin de ameliyatı çok iyi geçmiş.. oraletciğim yolda olduğu için onun bilgilerini aktarıyorum " hem altına hem de abcj 'ye 320 cc takılmış ve her ikisi de şu an inanılmaz mutlularmış"..oraletten diğer ayrıntıları öğreniriz..ama kızlar için herşey yolunda..darısı olamk isteyenlerin başına

Çok Sevindim her 2 Arkadaşım içinde Çok Şükür GönüLLerine Göre Olmuş Geçmişler Olsun :81: :KK54:

320 miiiiiiiiiiiii 8oooooooooo aman allahım.. ben kendimde 290 ı bile hayal edemezken acep 320 cc nasıl olurdu ??............. kıskansam mı ki :KK43:(((((((((((((((((((((((((
çok sevindim ama sağsalim olmalarına :)
artık yeni haberleri alırız yakında... çabuk gelin kızlarrrrrrrrrrrrrr sizi bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz

Mutlu olmalarına çoook sevindim gerçekten.320cc hiç gögsü olmayanlar için güzel bir boyut bence,kas zarı altına da takılınca protezin büyüklügünü gösterir.Bence çok süper olmuştur.İkisinede çooook geçmiş olsun diliyorum.:KK71:

Ya altın ve abcj için çok sevindim. Hadi artık normal düzenlerine dönsünler de aramıza katılsınlar..:KK4:

selam kızlar uzun süredir göğüs ameliyatı için internetten yeterli araştırma yapmaya çalışyordum ancak, ne kadar teknik ve bilimsel konu okusamda işime yaramıyor. Benim tecrübeyle sabitleşmiş cümleler duymaya ihtiyacım varmış :89: Birbirimizi tanımasakta içten ve samimi yazılarınızla bana cesaret verdiniz, hepinize teşekkür ederim En Büyük KK ni sorum olacak kızlar, yoğun saatler çalışan biriyim ve ameliyat saatini merak ediyorum. tabi kişiden kişiye değişebilir ancak ortamalama kaç saatte olur ve işlerimin başına ne zaman dönebilirm. Bir sorum daha anadolu yakasında ikamet ediyorum ve Dr. Narış bey avrupa yakasında :KK43:bu durum beni üzdü açıkçası. alternatif olarak bende Doç. Dr. Nzım Çekeş i düşündüm. Operasyonunu Fatih Beyle olan varmı mıdır aramızda :KK43:yada anadolu yakasında iyi bir uzman önerebilecek , Lütfen kızlar yz geliyoo bikini mevsiminden önce cc lenmem gerekiyoo :KK9::KK9::KK9:

selam kızlar uzun süredir göğüs ameliyatı için internetten yeterli araştırma yapmaya çalışyordum ancak, ne kadar teknik ve bilimsel konu okusamda işime yaramıyor. Benim tecrübeyle sabitleşmiş cümleler duymaya ihtiyacım varmış :89: Birbirimizi tanımasakta içten ve samimi yazılarınızla bana cesaret verdiniz, hepinize teşekkür ederim En Büyük KK ni sorum olacak kızlar, yoğun saatler çalışan biriyim ve ameliyat saatini merak ediyorum. tabi kişiden kişiye değişebilir ancak ortamalama kaç saatte olur ve işlerimin başına ne zaman dönebilirm. Bir sorum daha anadolu yakasında ikamet ediyorum ve Dr. Narış bey avrupa yakasında :KK43:bu durum beni üzdü açıkçası. alternatif olarak bende Doç. Dr. Nzım Çekeş i düşündüm. Operasyonunu Fatih Beyle olan varmı mıdır aramızda :KK43:yada anadolu yakasında iyi bir uzman önerebilecek , Lütfen kızlar yz geliyoo bikini mevsiminden önce cc lenmem gerekiyoo :KK9::KK9::KK9:

Valla Naci Çelik'i öneririm. Bağdat caddesinde. Ama isterseniz doktor tavsiyesi ile ilgili kendinize ayrı bir konu açın. Çünkü doktor öneren çok olur. Konu sahibine de ayıp olur:KK34::KK71:

avrupa anadolu farketmez doktorun ıcıne sınsın sana guven versın senın ıcın rahatolsun oncelıkle bunları duşun bende avrupa yakasındayım ama anadolu yakasında doktorum ama ıllede anadolu yakası dıyorsan ben naci çeliği önerebılırım

wallahi çok komik geldi bu muhabbet bana... ben ki taaa konyalardan kalkmış gelmiş birisiyim sırf Barış Çakır için... değdi mi değdi...

kızlar merhaba...altın06'dan ve abcj'den haberler var..ikisinin de ameliyatı çok iyi geçmiş.. oraletciğim yolda olduğu için onun bilgilerini aktarıyorum " hem altına hem de abcj 'ye 320 cc takılmış ve her ikisi de şu an inanılmaz mutlularmış"..oraletten diğer ayrıntıları öğreniriz..ama kızlar için herşey yolunda..darısı olamk isteyenlerin başına

Kalemcim teşekkür ederim en merak edilen sorulara cevap vermişsin :)

Dün geç vakit hastaneden çıktığım için kalemim imdadıma yetişti beklenen bilgileri aktardı :)

Detaylarda heyecanlı ve mutluyduk özet geçecek olursam
Ameliyat sıralarına göre önce Altın'ı sonra Abcj'yi görmeye gittim. cıvıl cıvıldı yemeğini yeni yemişti henüz yürütülmemişti. Sonra Abcj nin yanına gittim ameliyattan çıkalı yaklaşık 1 saat kadar olmuştu henüz yemek yememişti. Ama konuşurken yüzü hep gülüyordu ikisine de 320 cc yüksek profil takılmış. İki hatunla uzun uzun sohbet ettik birbirini ilk kez gören fakat sanki yıllardır tanışıyormuş gibi yaşadığımız his, yüzümüzdeki mutluluk görülmeye değerdi. Barış Bey'in akşam ziyaretine de denk gelmiş oldum. İkisi içinde "yakışan bir protez kullandım, mutlu ol artık göğüslerin var" demesi çok güzeldi. Cuma günü direnleri alınacak ikisininde. 15.gün kontrolleri olacak. Haliyle ilk gün mevcut bir sırt ağrıları var birazda direnlerin hareket kısıtlaması ama ikisiyle de konuştum bugün oturuyorlar, geziyorlar mesaj yazıp telefonla konuşuyorlar :) Ameliyatlarının ikinci günü bitmek üzere daha iyi olacaklar.
Özetle gönüllerine göre oldu iksinide de "acaba büyük mü oldu" :) tedirginliği yok desem yalan olur. Bandajlar açılmadan az biraz bu moda girdiler eminim çok güzel olmuştur bence tam kıvamında oldu :)
Kalan detayları kendileri yazarlar eminim atladığım çok şey vardır.
Çok keyifli geçti hiç yanlarından ayrılasım gelmedi. Abcj en çok 1 sene sonra yumuşaklığı nasıl olacak diye merak ediyordu bir de kalite kontrolden geçtim döndüm :)
Gün içinde bilgisayarımda sıkıntı yaşadım dönemedim kusuruma bakmayın tekrar.

Bu arada kızların ikisi de şehir dışından geliyordu biri Ankara biri de Diyarbakır :)
Eğer poisa acele etmemiş olsaydı bugün ameliyat olacaktı + Konya olacaktı :)

Neyseki deneyimleriyle kızlara çok yardımcı olmuş oldu.

Unutmadan Altın86 bütün hepinize selamı var. Özellikle iletmemi istedi :)

:nazar: :KK71: :nazar: :KK71:

tam dekoltenize konduruyorum kızlar :)) Darısı isteyen tüm kızların başına :)

Altıncım Güzel Kalpli Hoş Sözlü Arkadaşım Çok Şükür İyisin Dularım kabul oldu Bundan Sonra Artık daha SIK görüşeceğiz Ben sana Anlatıyordum Paylaşıyordum :nazar: buda O güzel Dekoltene Nazar Boncuğum Selamını Aldım Tatlişkom Öpüyorum :KK16: :KK71: tekrar GEÇMİŞ Olsunnn

Altıncım Güzel Kalpli Hoş Sözlü Arkadaşım Çok Şükür İyisin Dularım kabul oldu Bundan Sonra Artık daha SIK görüşeceğiz Ben sana Anlatıyordum Paylaşıyordum :nazar: buda O güzel Dekoltene Nazar Boncuğum Selamını Aldım Tatlişkom Öpüyorum :KK16: :KK71: tekrar GEÇMİŞ Olsunnn

altıncığıma geçmişler olsun diğer arkadaşımızada ..darısı benim ve tüm istiyenlere diyorum ...

kızların ikisini de çok merak ediyorum, hemen ve hemen buraya gelsinler başlasınlar anlatmaya artık... ve 320 cc yi deeeeeeeeeee :)
neden bana da en azından 290 filan konulmadı diye düşünmeye başladım :KK43:((( küçük mü oldu o zaman benimkiler diye kafamı kurcalamaya başladı 2 gündür.. sırf bu düşünceler yüzünden eşim KK yı bana yasaklayacakmış, öle dedi :18:

hadi kızlar gelin artıkkk :)) merakla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzz

X