- 23 Şubat 2010
- 2.388
- 17
utandım walla.... tşk ederim copyright, Allah vergisi canım naaaaapiimm....:))) demeyi çok isterdim ama Barış Çakır vergisi benimkiler, o da iyi bişey görüyorsun :))) bence sen de fotolarını koy da biz de bi görelim artık senin güzelliklerini,eminim seninkiler de gayet hoştur, hem şimdi şiş bile olsa sonraki resimlerini de ekleyince karşılaştırma imkanı buluruz.. ben buğün dün çektiğim bi resmi koyucam şu yeni aldığımı söylediğim sadece kumaştan oluşan sütyenli resmimi, arada fark var ilk resimlerime göre, artık şiş ve büyük değiller ama ÇOK ÇOK DAHA DOĞALLAR:) ben de zaten doğal görünsün istemiştim.. büyük göğüs çok derdim değildi, doğal, hanım hanım, bakınca insana var dedirtecek kadar olmasını istemiştim, şu anda da aynen öyleler..
V yaka kazak giyiyorum 2 gündür ve high profile olmama rağmen dekoltemden taşan göğüslerim yok evet ama desteksiz sütyen kullanıyorum, gayet içleri dolgun güzel göğüslerim var ..bu da bana yetiyor.. milletin gözüne girecek de ne olacak,hem ben evli barklı bi bayanım, ayıp ayıp ööölee gözüne gözüne sokar gibi ppp
işin şakası bi yana , bu arada Altın ve Abcj için inanılmaz heyecanlıyım..
abcj çoktan ameliyattan çıkmak üzeredir.. Altın için ise son 2 saat :/
Canım abcj 16:00 gibi ameliyat olacak :) Haliyle ona daha var. Şimi Altını arayıp bir son durumunu öğrendim şu an kan alacaklarmış sesi iyiydi :)
Poisacım şu an daha çok yeni senin halin 1 yılı devirmeye yakın biri olarak şunu yine söylüyorum ki
"henüz hiçbir şey görmüş değilsin" yani zamanla çok çok çok daha güzel oluyorlar. Güzel kelimesi yetersiz kalıyor.