- Emoji Skoru
- 15.658
- Puanlar
- 248
bekliyorum gulummTamam tamam hadi haftaici koyarim benm adam kampa gidio evde yanlizim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyorum gulummTamam tamam hadi haftaici koyarim benm adam kampa gidio evde yanlizim![]()
gorusucezzz nevosss demekkı buraları cok boslamısım haın planlar yapma vaktı gelmısÇok beklersin![]()
![]()
Datlum senin gibisini kimse yapamaz bunların hepsi beceriksizSen yine çocuklarımın babası ol onda sorun yok
Hee heee tabi kandir kendini sultanmis
Kocamda bile yok la jartiyerli foto
Tamam nevosum alinmadim zaten![]()
vayyyyy demek oyleeeeDatlum senin gibisini kimse yapamaz bunların hepsi beceriksiz![]()
Sen bizi çok ihmal ediyorsun zatengorusucezzz nevosss demekkı buraları cok boslamısım haın planlar yapma vaktı gelmıs![]()
Insanları ezmek istemiyorum nevosum,bende biliyorum yapamayacaklariniDatlum senin gibisini kimse yapamaz bunların hepsi beceriksiz![]()
Sen çekil aradanvayyyyy demek oyleeee![]()
donusum muhtesem olacak keske donmeseydı dıyeceksınız nihahhahaSen bizi çok ihmal ediyorsun zaten![]()
Yok biz ezilmezdik yapabilirsin datlumInsanları ezmek istemiyorum nevosum,bende biliyorum yapamayacaklarinibirak eglensin garipler
![]()
valla ben supris yumurtadan cıkar gıbı gırereım aranıza bıttınızSen çekil aradan![]()
Aman çok korktumdonusum muhtesem olacak keske donmeseydı dıyeceksınız nihahhaha![]()
Sen bizim aramıza giremezsinvalla ben supris yumurtadan cıkar gıbı gırereım aranıza bıttınız![]()
Sen değil de diğerleri ezilebilir,ben katildim diye katilimci sayısı düşebilir nevos ne de olsa kazanamayiz düşüncesine girerlerYok biz ezilmezdik yapabilirsin datlum![]()
girdim bıleeeeSen bizim aramıza giremezsin![]()
len yapamam demıyonda cakallllSen değil de diğerleri ezilebilir,ben katildim diye katilimci sayısı düşebilir nevos ne de olsa kazanamayiz düşüncesine girerler![]()
Sen de haklısınSen değil de diğerleri ezilebilir,ben katildim diye katilimci sayısı düşebilir nevos ne de olsa kazanamayiz düşüncesine girerler![]()
Madalyonuma bak da laf soyle pilisgirdim bıleeee
len yapamam demıyonda cakallll![]()
Sen de haklısın![]()
üfff hepınızın çeyrek altını var acılen kendıme tam altın taktırmalıyımMadalyonuma bak da laf soyle pilis
![]()
Sen bunu bi düşün bencedeüfff hepınızın çeyrek altını var acılen kendıme tam altın taktırmalıyım![]()
Tam altın mıüfff hepınızın çeyrek altını var acılen kendıme tam altın taktırmalıyım![]()
siteyi hackleyımde kendıme kondurayım bir 5 i biyerdeTam altın mıRüyanda görürsün
![]()