Poğaçalar Poğaçalar

En Beğendiğiniz Poğaça Hangisi?

• Ankete Katılan
    263
  • Anket Kapalı .
Son yarışma birincisi kaç oy almıştı nevroş
Ben pasta yapiimm bari
Olmadı
Tavuk
Bulgur
Börek
Uzar giderr
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Belki istikrarımdan dolayı verirler bi pro

Herkes oylamayaaaaa
Az şenlendirelim buraları.
Polemiğe girecek gibi misin, sinirlerin mi bozuldu, eşinle kavga ettin topik mi açacaksın, kayınvalide çamaşırlarını kurcaladı da canını mı sıktı?
Herşeyi 5 dakika kenara bırak, poğaçalara bakıp mutlu ol

yanındada çayyy oh misss cımbızlı müdürümmm..

Hepinizin emek verip uğraşmışsınız, çokta güzel tarifler, görsel olarakta iştah kabartıcı, elleriniz dert görmesin, o güzel ellerinize sağlıkkkkkkk yarışmada kimler var veya hangi tarif kime ait bakmadım, bu sefer oylamaya Katılmak istiyorum ama şöyle birşey yapsam, bu tarifler kime ait bakmasam, sunum, görsellik olarak değerlendirip kimindir bakmadan oylasam.
Yani bilerek verirsem sanki sizleri kıracak gibi hissediyorum kendimi
Öyle olmasına da içim elvermiyor, yarışma bu sonuçta ama işte ne bileyim huzursuz oluyorum.

canım inan burada hiç kimsenin aklına öyle düşünceler gelmez lütfen oy kullanın çünkü editörler oy kullandığı zaman ben kendi adıma onere oluyorum çünkü yaptıklarımızı dikate alıyorlar diyorum.. ve munemm inan kimsenin aklına o düşünceler gelmezzz..

Şurdan kalkmak nasip olmasın Kakao, isimlerin göründüğü yarışmalarda sırf bu yüzden oy kullanmıyorum, kırılacaksınız diye düşünüp dert ediyorum kendime, çünkü artık sitedeki çoğu üyeyi biliyorum, az veya çok herkesle bir sohbetim var, Mune abla neden bana oy vermedi, diğeriyle daha mı iyiydi acaba diye düşünülecekte kırılacaklar diye oy vermeye elim gitmiyordu.

Bir yandan da abla niye gelmiyorsun diyorlar, gelmeyince de ayıp etmiş oluyorum, çıkamadım işin içinden.
Tamam madem öyle düşünülmez diyorsunuz o zaman midemin beni götürdüğü yere gidip oy verebilirim ama 4-5 tarif arasında kaldım, aralarında iyice bir düşünüp karar vereyim.

işte buu yeminlen kimse öyle düşünmezz olurmu öyle şeyy bende bir kaç poğaça arasında gittim geldimm ve birini seçtimm ve inan canım kimse öyle düşünmezzz. aksine sizler oy kullanmadığınız zaman dikkate almıyorsunuz bizi sanıyoruz.. ve lütfen kullanın . tüm yarışmacıları onure edinn..

wuuhhoouuuu

mune müdür çok yaşa
mune müdür çok yaşşaa

teşekkür ederim mune abla
zaten manevi bir hediye katılımda bulunmanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…