Çok teşekkür ederiz
Aman Allah ımKızlar harikasınız.Tariflerin çeşitliliği ve poğaçaların güzelliği bu ne muhteşem bir kategori olmuş böyle. Öylesine güzeller ki bayıldım.Ellerinize ,emeğinize sağlık hepinizin.. Nasıl karar vereceğiz vallahi bilmiyorum
Ben seni yemişmiydim
Aslında benim pötüy bugün pasta yapalım dedi. Malzeme eksikti pasta için, poğaça yapalım dedim. Baktım elimdeki malzemeler sarıyer tarifine uyuyor. Buraya baktım var mı tarif diye. Varmış:) olmasa ekleyecektim. Ama ciddi güzel oluyor deneyebilirsin.
Eline sağlık madem diyeti kırdın bari yarışmaya katılsaydın :) Gerçi tariflere bakmadım katıldın mı bimiyorum
Menüyü de belirlemeye başlamış cadıya bak :) Biliyorsun benim yiyici olduğum dönem geldi çattı, bu ara çok fazla canım poğaça, açma ve börek istiyor o yüzden bakmadım bile tariflere :)Aslında benim pötüy bugün pasta yapalım dedi. Malzeme eksikti pasta için, poğaça yapalım dedim. Baktım elimdeki malzemeler sarıyer tarifine uyuyor. Buraya baktım var mı tarif diye. Varmış:) olmasa ekleyecektim. Ama ciddi güzel oluyor deneyebilirsin.
Ne uzun yazdım ha
Cnm seni gördüğüme çok zor sevindim.. hoşgeldin :))Menüyü de belirlemeye başlamış cadıya bak :) Biliyorsun benim yiyici olduğum dönem geldi çattı, bu ara çok fazla canım poğaça, açma ve börek istiyor o yüzden bakmadım bile tariflere :)
Hoşbuldum canım sağolC
Cnm seni gördüğüme çok zor sevindim.. hoşgeldin :))
Kim kimi yemişBen seni yemişmiydim
Pinko'mHoşbuldum canım sağol
Ellerine sağlık canım
Zorlu bir oylama bizi bekliyor
Aman Allah ımKızlar harikasınız.Tariflerin çeşitliliği ve poğaçaların güzelliği bu ne muhteşem bir kategori olmuş böyle. Öylesine güzeller ki bayıldım.Ellerinize ,emeğinize sağlık hepinizin.. Nasıl karar vereceğiz vallahi bilmiyorum
Kışkırtırım ne olmuş
Nevoşum ne yapıyorsunPinko'm
Pink dünyaları yemişKim kimi yemiş
teşekkür ederim.Ellerine sağlık canım
İyiyim Pinko'm sen bugün nasılsınNevoşum ne yapıyorsun
YarasınPink dünyaları yemiş
teşekkür ederim.
Tamam o zaman ,o iş sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?