Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20. kategoriden sonra sızlanmaya başlayabilirsin4. yarışmam olacak nasipse, hemde aralıksız
Katilirsam bu 2.olacak :) sodalı açma yapmak istiyorum ,lütfen kimse yapmasınBir seferlik zaman ayırabilirsiniz
Ama sakin akreplerdensin sanırım
Ben de 1992 doğumluyum
İlk mesajdaki kuralları okumanızı rica edeceğim...Katilirsam bu 2.olacak :) sodalı açma yapmak istiyorum ,lütfen kimse yapmasın
Ay valla oyle oldu. Hirs yaptim galiba. Yenilen pehlivan misaliHer kategoride az oy alınca veya 1. olamayınca sinirlenip bir daha katılmayacağım diyoruz.Yeni kategori açılınca kendimizi mutfakta buluyoruz
Bana teyze diyebilirsinizSakinimdir zehrimi tek kendime kullanıyorum galiba ooo çok kucukmussun bana abla diyebilirsin o zaman
O kadar dayanabilir miyim sence?20. kategoriden sonra sızlanmaya başlayabilirsin
Yenilen pehlivan güreşe doymazAy valla oyle oldu. Hirs yaptim galiba. Yenilen pehlivan misali
Beni bırakıp gidecek misinO kadar dayanabilir miyim sence?
Okudum , anladım :) önce sana söyleyip onay alıyoruz öyle değil mi :))İlk mesajdaki kuralları okumanızı rica edeceğim...
Özelden yazarsanız memnun olurumOkudum , anladım :) önce sana söyleyip onay alıyoruz öyle değil mi :))
Çağırıyorum niye gelmiyorsun
Bırakmam tabi ki, yine buralarda olurum. Ama bazen ara verebilirim yarışmalara. Şu anda hırslandım tekrar.Beni bırakıp gidecek misin
Özelden yazarsanız memnun olurum
Tamam o zamanBen hepinizi yeneceğimBırakmam tabi ki, yine buralarda olurum. Ama bazen ara verebilirim yarışmalara. Şu anda hırslandım tekrar.
Yapabilirsem yazarım olur muÖzelden yazarsanız memnun olurum