Eki Görüntüle 2136209
Teşekkür ederimcep telefonuma bildirim geldi,yetmemis emeail de atmissiniz bilmiyorum kim,yada kimler bu mesajları gönderiyor .ama çok mutlu oldum bilesiniz istedim. @Kazen @Lisabella Mune ve diger yoneticiler.Tesekkur ederim
Mutlu yaşlarınız olsun...Ofliiiiiii Doğum günün kutlu olsun, benle niye aynı gün doğdun
Nice sağlıklı, huzurlu yılların olsun gülüm
Teşekkür ederimMutlu yaşlarınız olsun...
Niye yazık olsun yaparsınYazık günah olacak nimete inan hiç bulaşmiyim
Niye yazık olsun yaparsın
Bak canım ben de baklva,börek vs çok güzel yaparım ama poğaça ve kek deyince her seferinde muhteşem olmazdıYaparım yapmasına da Nevreste, elimi biliyorum poğaça-kek işinde cidden adam akıllı tutturamam, ne doğru düzgün kabarır, ne kararında pişer, pişse de zaten yemeyi sevmemKurabiye, tatlı, hazır yufkalı şeyler, kuru pastalar vb. oluyor da düz kek ve poğaça yapamıyorum, sevmediğimden galiba. Zaten ömründe kaç kere poğaça yaptın dersen 2-3 kere denedim sonra yapamıyorum dedim kapandı o konu. :)))
Bak canım ben de baklva,börek vs çok güzel yaparım ama poğaça ve kek deyince her seferinde muhteşem olmazdıBir sürü tarif denedim ne yaparsam yapayım aynı olmadı.Meğer yapım aşaması ile alakalı değilmiş.Pişirme tekniği,pişirme ayarında sorun varmış.Onu öğrendim ve kendi fırınımın diline göre tutturmaya başladım Yarışma için söylemiyorum ama genel olarak pişirme için denemeler yapman lazım
Mesela benim fırınımda poğaça pişirirken,fırın sıcak olacak ve ısı 200 derece olacak.15-18 dk sonra yumuşacık poğaçalar hazır.Ama ben bunu geç öğrendim.1 saat 150-170 arası pişirirdim istediğim gibi olmazdıSanada tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2136209
Teşekkür ederimcep telefonuma bildirim geldi,yetmemis emeail de atmissiniz bilmiyorum kim,yada kimler bu mesajları gönderiyor .ama çok mutlu oldum bilesiniz istedim. @Kazen @Lisabella Mune ve diger yoneticiler.Tesekkur ederim
Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllaraOfliiiiiii Doğum günün kutlu olsun, benle niye aynı gün doğdun
Amin.Masallah Allah bagislasin :)
Yok canım benim fırın çok eskiAnkastre fırınlardan mı Nevreste? Aynen 170 derecede bir saat pişiririm mümkün değil olmaz, poğaça kabarır söner. Annem kek yapar 30 dkda hazırdır, ben 30 dkda çıkarayım derim içi pişmez, zaten çıkarınca iner vs vs vs... Benim de fırınımı adam akıllı çözmem lazım galiba, 6 farklı pişirme seçeneği var, hani fanlı, yok üssten alttan ısıtma vb. işaretler. Ne nedir onu bile 4 senedir bilmiyorum hep bilindik ayarda deneyip duruyorum, diğerleri neye yarıyor haberim yok. :/ Dediğin gibi sanırım ondan.
Yok canım benim fırın çok eskiAnkastre değil yani
Sen fırını ısıtıp o dereceyi 200 dereceye al ve poğaçaların başında bekle çabuk pişiyorlarSonra farkı göreceksin canım Kekte çok düşük ısıda olmuyor canım
Yani işin özü sen fırının ile biraz daha kaynaşSen de sorun yok,sorun fırında
Eminim böyle bilmediğimiz bir sürü püf noktası var canım
Ben de fırınımı seviyorumOcaklı fırınlardan sanırım, annem de o fırınından kopamadı, riske atmak istemediklerini eski fırınında yapar.
Deneyeyim ben bir ara, kafamda ampül yandı bildiğin sorun bende değil fırındaa yani evet gayet olabilir çünkü fırın kısmında her şeyi denemedim.
Yoksa kekte denemediğim kalmadı. Kabartma tozunu son anda ilave edip unu elemeler havalandırarak karıştırmalar, yumurtayı sütü çıkarıp bekletmeler, borcam, kek kalıbı vb. kap denemeleri, yağı azaltarak denemeler-arttırarak denemeler ve daha nelerPoğaçadan çabuk vazgeçtimdi de kekte çok denedim
Fırınla her ayarını ayrı ayrı oynayıp deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim :*
Canımsın seninde dogum gunun kutlu olsunOfliiiiiii Doğum günün kutlu olsun, benle niye aynı gün doğdun
Allah razı olsun teşekkür ederimMutlu yaşlarınız olsun...
Canimmm teşekkür ederimCanim marifetli becerikli kadinn iyiki dogdunn nice yillarin olsun sevdiklerinle beraber :)
Teşekkür ederim sağolasınDoğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yıllara
Nevrestem teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canımDaha nice mutlu yıllara
Eki Görüntüle 2136209
Doğum gününüz kutlu olsun ,nice sağlıklı ,mutlu senelereOfliiiiiii Doğum günün kutlu olsun, benle niye aynı gün doğdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?