En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Aklıma gelince yazayım dedim canım hamilelik düşünüyorsun ya doktorunla bu tansiyon durumlarını da konuşmalısın bebek ve senin sağlığın için önemli tansiyon inşallah anlık yemeklerden filandır kötü bşy çıkmaz altından ama ihmal etmemeni tavsiye ederim canım

Ablacim 1 2 gundur yoksunda merak ettim :)
Hayirli pazarlarin olsun

Hafta sonu olmuyorum zaten,dün geldim ama çok kalmadım hemen çıktım zaten..
Sağol canısı,gideyimde alacakları var pazardan..
Cuma akşamıda kızçem ve eşi gelecek,pazwr günüde beraberce dönüyoruz,bebek için alışveriş yapılacak orada..

Sen Manisadamiydin abla kizin Izmirde :)
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin ne guzel heyecanlarr masallah
Yarin da evde esin bu aralar yogunsun demekki merak etmeyelim :)

Sen Manisadamiydin abla kizin Izmirde :)
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin ne guzel heyecanlarr masallah
Yarin da evde esin bu aralar yogunsun demekki merak etmeyelim :)

Yok çok farklı yerleri söyledin,ben istanbul'dayım kızım başka bir ilde..
Sabahtan doktor randevumuz var hastaneye gideceğiz,herhalde işe gitmez öyle demişti..

Yok çok farklı yerleri söyledin,ben istanbul'dayım kızım başka bir ilde..
Sabahtan doktor randevumuz var hastaneye gideceğiz,herhalde işe gitmez öyle demişti..
Ben seni Ege de saniyordum :))
Gecmis olsun nesi var

Yok değilim,sağol canım burnunda nefes almada sıkıntı var dr ameliyat demişti bir ara bakalım ne olacak gidince
Cok gecmis olsun burundan dediyse bende oldum cok basit bir ameliyat sonrasida cok kolay :)

Cok gecmis olsun burundan dediyse bende oldum cok basit bir ameliyat sonrasida cok kolay :)

Hem kemik hem et sorunu var,artık nasıl bir amelyat olacaksa olsun artık uyurken sıkıntı oluyor..
Nefes alması zorlaşıyor..

Geçmiş olsun canım hamişsindir inşallah bşy mi yedin naptın baya düşük tansiyon dikkat et kendine
Grip olacağım ama olamıyorum gibiyim canım, normalde böyle tansiyon sorunum yok. Sanırım enfeksiyon var vücutta ve bundan kaynaklı.
Teşekkür ederim.

Ben doktorumla sürekli irtibat halindeyim canım. Dediğim gibi tansiyon hastası değilim, muhtemelen enfeksiyondan.

Grip olacağım ama olamıyorum gibiyim canım, normalde böyle tansiyon sorunum yok. Sanırım enfeksiyon var vücutta ve bundan kaynaklı.
Teşekkür ederim.

Ben doktorumla sürekli irtibat halindeyim canım. Dediğim gibi tansiyon hastası değilim, muhtemelen enfeksiyondan.
Anladım canım iyi ol da sen dikkat et inşallah düzelirsin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…