• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
İyi akşamlar kızlar bende sessizce gezinip çıkıyorum temizlik yemek çocukla aktivite yap derken bi bakmışım akşam oluyor sonra bulaşıktı derken uykum geliyor anca bakınıyorum napıyosnz diye :KK3:
Aynen canım sürekli birşeyler çıkıyor:KK19:Nasılsınız canım,:anne::emir_bebek::nazar:

Aynen canım sürekli birşeyler çıkıyor:KK19:Nasılsınız canım,:anne::emir_bebek::nazar:
Evet iyiyiz hamd olsun abla işler güçler ev halleri uğraşıyoruz alt komşuya su sızmış onlarla uğraştık iki gün boyunca hafta sonu da köydeydik oğlan da hep kuzu koyun peşinde koşturdu bende tabi baya yorulduk :) bu günde temizlikle uğraştım evde olmasak bile tozlanmayı başarıyor :D

Evet iyiyiz hamd olsun abla işler güçler ev halleri uğraşıyoruz alt komşuya su sızmış onlarla uğraştık iki gün boyunca hafta sonu da köydeydik oğlan da hep kuzu koyun peşinde koşturdu bende tabi baya yorulduk :) bu günde temizlikle uğraştım evde olmasak bile tozlanmayı başarıyor :KK70:
Benim de kaç gündür tavan akıyordu.Yoksa benim üst komşu sen misin:KK70::KK70:
Maşaallah ona :nazar:Kendi minik kuzu:nazar:

Hosgeldin kurstamiydin birisine oyle demissin dun :KK15:

H E H E :KK53:
Birisineee birisineee aşık oldummm birisineee dırınn dırıdnnn dırınnn :KK75::KK75:
H E H E ve leylmira leylmira siz niye küstünüz kızlar.
Barışmıyorlar da o ondan adım bekliyor o ondan ohooooo:KK20:

Öpüşün barışın koklaşın. Hayat sevince güzel.:confused:

H E H E kuzum ver bakem ona da çilenlki pudınglerınden tatlı yıyelim tatlı konuşalım:KK45:

Öpüşün bakem :KK60:

Oldu bu iş.:KK70:
Biz biraz yumuşattık :sus:

Allah Allah neyin varr asilama olmusmuydu abla gebelikte tansiyon duser
Bu ay başlamadım canım tedaviye, gebelik olsa büyük sürpriz olur bana, fakat sanmıyorum. Gerçi gaybı Allah bilir, O ol dedikten sonra.
Sana, bana sarma yolla dedim. Bak yemek yaptım ama yoğurttan başka birşey yiyemedim.:110:

Bu ay başlamadım canım tedaviye, gebelik olsa büyük sürpriz olur bana, fakat sanmıyorum. Gerçi gaybı Allah bilir, O ol dedikten sonra.
Sana, bana sarma yolla dedim. Bak yemek yaptım ama yoğurttan başka birşey yiyemedim.:110:
Getirdim surpriz yapmak icin kapiyi acmadin :(
Abla insallah vardir Rabbimin mucizelerine inanmak lazim :dua:

Benim de kaç gündür tavan akıyordu.Yoksa benim üst komşu sen misin:KK70::KK70:
Maşaallah ona :nazar:Kendi minik kuzu:nazar:
Akşam uyumuşum valla abla anca girebildim :D aaaa ben şok :D oğlun varmıydı abla ineyim bakayım aşağı abla sen nevreste ablamısın diyeyim kadıncağız da şaşırır ne diyosn der :D belki oda üyedir belli mi olur :D

Back