Geçmiş olsun canım benimYok canım, hasta değilim fakat tansiyon ve nabız yerlerdeydi sabah beri. Kafamı tutamıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım benimYok canım, hasta değilim fakat tansiyon ve nabız yerlerdeydi sabah beri. Kafamı tutamıyorum.
Aynen canım sürekli birşeyler çıkıyorNasılsınız canım,İyi akşamlar kızlar bende sessizce gezinip çıkıyorum temizlik yemek çocukla aktivite yap derken bi bakmışım akşam oluyor sonra bulaşıktı derken uykum geliyor anca bakınıyorum napıyosnz diye
Sağolasın canım benimGeçmiş olsun canım benim
Evet iyiyiz hamd olsun abla işler güçler ev halleri uğraşıyoruz alt komşuya su sızmış onlarla uğraştık iki gün boyunca hafta sonu da köydeydik oğlan da hep kuzu koyun peşinde koşturdu bende tabi baya yorulduk :) bu günde temizlikle uğraştım evde olmasak bile tozlanmayı başarıyorAynen canım sürekli birşeyler çıkıyorNasılsınız canım,
Benim de kaç gündür tavan akıyordu.Yoksa benim üst komşu sen misinEvet iyiyiz hamd olsun abla işler güçler ev halleri uğraşıyoruz alt komşuya su sızmış onlarla uğraştık iki gün boyunca hafta sonu da köydeydik oğlan da hep kuzu koyun peşinde koşturdu bende tabi baya yorulduk :) bu günde temizlikle uğraştım evde olmasak bile tozlanmayı başarıyor
Birisineee birisineee aşık oldummm birisineee dırınn dırıdnnn dırınnn
Biz biraz yumuşattık
Benim sarmadan goturdum kapiyi bile acmaya kalkmadiHayırdır niye yattınHasta değilsin inşaallah
Kapıyı alacaklı gibi çalan sen miydin?Benim sarmadan goturdum kapiyi bile acmaya kalkmadi
Allah Allah neyin varr asilama olmusmuydu abla gebelikte tansiyon duserKapıyı alacaklı gibi çalan sen miydin?
Ölçtüm az evvel 92/48 tansiyon, nabız 71.
Gidici miyim Prof. Dr. Nevreste
DuymamıştırBenim sarmadan goturdum kapiyi bile acmaya kalkmadi
Allah korusun canım niye öyle oldu.Bir şeye canın mı sıkıldıKapıyı alacaklı gibi çalan sen miydin?
Ölçtüm az evvel 92/48 tansiyon, nabız 71.
Gidici miyim Prof. Dr. Nevreste
Bu ay başlamadım canım tedaviye, gebelik olsa büyük sürpriz olur bana, fakat sanmıyorum. Gerçi gaybı Allah bilir, O ol dedikten sonra.Allah Allah neyin varr asilama olmusmuydu abla gebelikte tansiyon duser
Yok canım, sıkıntı yapacak bir durum da yaşamadım. Grip mi olacağım acabaAllah korusun canım niye öyle oldu.Bir şeye canın mı sıkıldı
Tansiyon önemli canım dikkatli olYok canım, sıkıntı yapacak bir durum da yaşamadım. Grip mi olacağım acaba
Tansiyon önemli canım dikkatli ol
Getirdim surpriz yapmak icin kapiyi acmadinBu ay başlamadım canım tedaviye, gebelik olsa büyük sürpriz olur bana, fakat sanmıyorum. Gerçi gaybı Allah bilir, O ol dedikten sonra.
Sana, bana sarma yolla dedim. Bak yemek yaptım ama yoğurttan başka birşey yiyemedim.
Akşam uyumuşum valla abla anca girebildim aaaa ben şok oğlun varmıydı abla ineyim bakayım aşağı abla sen nevreste ablamısın diyeyim kadıncağız da şaşırır ne diyosn der belki oda üyedir belli mi olurBenim de kaç gündür tavan akıyordu.Yoksa benim üst komşu sen misin
Maşaallah ona Kendi minik kuzu