En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Kızım ben kaptanim baksana benim profil yazıma aaaâaaa gel diyorsam gel işte spor yaparız 2 hafta deneme süren var dengeli beslen spor yap kızartma hamurişi pilav makarna patates yeme tamam işte
Yemiyorum kaptan zaten hic biricigini de. Spor ve yuruyusu de son gaz yapiyorum. 1 haftada 3 gitti iste daha ne edeyim. Kurallari felan bir okuyayim ben o zaman. Gelebilirim birazciktan

Yemiyorum kaptan zaten hic biricigini de. Spor ve yuruyusu de son gaz yapiyorum. 1 haftada 3 gitti iste daha ne edeyim. Kurallari felan bir okuyayim ben o zaman. Gelebilirim birazciktan
Bekliyorum yemiyorsan daha neyi bekliyorsun iste aaaaaaaa

Bekliyorum yemiyorsan daha neyi bekliyorsun iste aaaaaaaa
Dogru diyorsun geliyorum o halde
Sular kesildi aksam 10 kadar yokmus evi toparlayayim esimi gonderip sofrayi kaldirayim ve geleyim o zaman.
Hedefime ulasmam gerekiyor kesinlikle. Hem ozel sebeplerden hem saglik acisindan

küs olduğumuz için tebrik etmemiş olabilir miyim

Ozaman bnede saana küs oldugumuz için magnoliamdan vermıyorum

Evet hala kusuz.
Kimse bızı barıstırmıyor
Çocuk değilsiniz ki, oyun kurup barıştıralım. Sadece üzersiniz bizi böyle. Fakat bir yumuşama var ikinizde de leylmira

O zaman başarılar dilerim sana
şimdi beni oğlum unutmuştum Bir 45 dakika kadar belki olmuştur belki olmamıştır binada birisi matkapla da bir şey yapıyordu Ben dedim ki şimdi oğlum uyanacak korkarak aynen dediğim gibi oldu o saniyede çocuğum ağlayarak uyandı Hem de nasıl korkmuştu içeri girdiğimde ileride çok param olursa müstakil bir ev alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…