- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Kuru kuruya yollamam gel yardim et elimde cocukla nasil sarcam bunuCanım da istiyordu, bir üşengeçlik var üstümde. Sarda yolla bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru kuruya yollamam gel yardim et elimde cocukla nasil sarcam bunuCanım da istiyordu, bir üşengeçlik var üstümde. Sarda yolla bacım
Göğsüne bal sür üstüne kuru çay koy yapışsın göster bakalım emecekmi hala bi arkadaş öyle yaptı bizim bırakırdı hadi kuzum yaparsın yemekten gıda alması gerek artık onun kıyamayacak bisey yok ananda sana kıyamadı sonuç kazık kadar kadın oldunEvet haklisin ama kiyamiyorum ki
Yarindan itibaren bana bir destek olun biraktirayim :))
Bilmiyorum diyetteyim diyet kurabiye ve diyet kek yapam istersenNapcan
Sarma sar veya kısır off yenı yemek yedım ama açım
Saka mi yapiyosun cidden
Gaza bak yaaGöğsüne bal sür üstüne kuru çay koy yapışsın göster bakalım emecekmi hala bi arkadaş öyle yaptı bizim bırakırdı hadi kuzum yaparsın yemekten gıda alması gerek artık onun kıyamayacak bisey yok ananda sana kıyamadı sonuç kazık kadar kadın oldun
O zaman kalsın, istemiyorumKuru kuruya yollamam gel yardim et elimde cocukla nasil sarcam bunu
Aynen kacirdik treni. Neden benim aklima gelmedi ki cilenkli pudingGeçti artık o geçen yarışmada yapacaktın onu ama çilek önemli bak
Sen tebrik etmeyenlerin ceteresinimi tuttun yoksa ozellikle benimmiGörüyorsuunuzz bişey demeye gerek yok .
Görüyorsunuzz..
Ay bızdede çilek var canım çektı .
Eve gidince tuzlayıp tuzlayı yıcem
Ben 2 ye kadar ayaktayım o ara destek olurum galiba ahahahahah şaka bir yana normal süte alıştır içmiyor muGaza bak yaa
Onemli olan uyku zamanlari gece napcam hepiniz uyuyor olacaksiniz Efe deliriyor olacak
1 tanesını dene bakalım hoşuna gitcekmıSaka mi yapiyosun cidden mi
Tuzlayip mi
53 kiloyum ben diyetle işim olmazBilmiyorum diyetteyim diyet kurabiye ve diyet kek yapam istersen
Özelliikle senınSen tebrik etmeyenlerin ceteresinimi tuttun yoksa ozellikle benimmi
Çilekli puding değil o çilekli magnolia tamam mı öyle şey etmeyelim moderin ismini söyleyelim puding diyince bir itici oluyo magnolia çok cekiciAynen kacirdik treni. Neden benim aklima gelmedi ki cilenkli puding
H E cidden dovecek beni.Tamam napam yani madalyan hic yakismamis bende kiskanmadim zaten
Zaten madalyamın başıa bişey gelsin suçlular burda hepinzi yakalıcamAynen kacirdik treni. Neden benim aklima gelmedi ki cilenkli puding
H E cidden dovecek beni.Tamam napam yani madalyan hic yakismamis bende kiskanmadim zaten
Vermiyom zati hihO zaman kalsın, istemiyorum
Ben bisey demedimbak hep onların suçuZaten madalyamın başıa bişey gelsin suçlular burda hepinzi yakalıcam
Tuz ve cilek1 tanesını dene bakalım hoşuna gitcekmı
Ben çok sevıyorum .
Normlde şekere batırırlar ben cins oldugum için tuzluyorum
53 kiloyum ben diyetle işim olmaz
yağlı mağlı ne varsa yap bana
Geceleri 3 gun falan emziriyim diyorum cocuk kendisi unuturmus normal sutu biberonla hic vermedim ama bardakla bir iki yudum ancak iciyorBen 2 ye kadar ayaktayım o ara destek olurum galiba ahahahahah şaka bir yana normal süte alıştır içmiyor mu
Neden benÖzelliikle senın
Gece dene bakalım belki bırakır seni ama dediğim taktiği uygula genelde öyle biraktiriyorlarGeceleri 3 gun falan emziriyim diyorum cocuk kendisi unuturmus normal sutu biberonla hic vermedim ama bardakla bir iki yudum ancak iciyor
Ben dedim ÇİLENKLİ PUDİNGBen bisey demedimbak hep onların suçu
Kız sen diyet mı yapıyorsun kaç kilosun ben kadar varmısın Ben 74 oldum ancakTuz ve cilek
Almayim bacim ben
53 kilo nedir ya 53 nedir
Boyumda 175 de de ben en yakin kopruye gidip atlayayim