- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 298
- 34
Limon suruyum once yarin sabahtan itibaren aksam delirir artik yandimmGece dene bakalım belki bırakır seni ama dediğim taktiği uygula genelde öyle biraktiriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limon suruyum once yarin sabahtan itibaren aksam delirir artik yandimmGece dene bakalım belki bırakır seni ama dediğim taktiği uygula genelde öyle biraktiriyorlar
Kesecek seni yasmin ben bilem kurtaramam bak kaçBen dedim ÇİLENKLİ PUDİNG
Hic te bile bildigimiz punding o ekstradan cilenkleri var birkere. Cilekleri cikartinca puding, cilekleri koyunca magnoliaÇilekli puding değil o çilekli magnolia tamam mı öyle şey etmeyelim moderin ismini söyleyelim puding diyince bir itici oluyo magnolia çok cekici
Limonu bırak benim dediğimi yap tiksinmesi lazimLimon suruyum once yarin sabahtan itibaren aksam delirir artik yandimm
bu kız sizi kesmesin de kimi kessin şimdi söyleyinHic te bile bildigimiz punding o ekstradan cilenkleri var birkere. Cilekleri cikartinca puding, cilekleri koyunca magnolia
Ama senin icin ismi magnolia olsun madem
MagnoliaÇilekli puding değil o çilekli magnolia tamam mı öyle şey etmeyelim moderin ismini söyleyelim puding diyince bir itici oluyo magnolia çok cekici
Sen benden once 2. Madalyayi alirsan suikast duzenliycem sanaZaten madalyamın başıa bişey gelsin suçlular burda hepinzi yakalıcam
20 gündür kesmedi o beni severKesecek seni yasmin ben bilem kurtaramam bak kaç
Ne gadan çekici bir isim aman Allah'ımMagnolia
Magg maggg maaahggg
Nolll nolll nolll
ia İA İA
Evett hepberaberrr magnoliaaa
Canımm tuzsuzzzumm benımm beyranımda oy vermıstın zaten senı çok sevıyorumBen bisey demedimbak hep onların suçu
Maalesef 1,68Tuz ve cilek
Almayim bacim ben
53 kilo nedir ya 53 nedir
Boyumda 175 de de ben en yakin kopruye gidip atlayayim
Çünkü senle küsüz ya sen yaptıgın veya yapmadıgın seyler göze batıyorNeden ben
Sende yaparydınn sende alaydın dıcem ama sanmam .Ben dedim ÇİLENKLİ PUDİNG
Allahım nolur ben alım hep ben alım nolur nolur aminSen benden once 2. Madalyayi alirsan suikast duzenliycem sana
Yes surekli diyet yapip bozuyorum hep deniyorum. 2017 ekimde 76 ile basladim 71 de biraktim fazlasini gozum kesmediKız sen diyet mı yapıyorsun kaç kilosun ben kadar varmısın Ben 74 oldum ancak
Come on 4. TakımYes surekli diyet yapip bozuyorum hep deniyorum. 2017 ekimde 76 ile basladim 71 de biraktim fazlasini gozum kesmedi
Velhasil kelam 10 gun once tartildim birde ne goreyim 78
1 haftadir da spor ve diyetle cok ciddi ilerlemeye calisiyorum hedef 65.
Suanda 75 kiloyum 3 kilo vermisim boyumda 1.74
Beyranina oy vermeyenin gözünü oyarim bebeğim hayranlık seviyem yemek bilirsin bende seni seviremCanımm tuzsuzzzumm benımm beyranımda oy vermıstın zaten senı çok sevıyorum
Maalesef 1,68
Çünkü senle küsüz ya sen yaptıgın veya yapmadıgın seyler göze batıyor
Sende yaparydınn sende alaydın dıcem ama sanmam .
Ben mikemmeeel bir sunum yaptım yoksa benden önce de magnolıa yapılmış
Ben güzel yaptım en guzel ben yaptım beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım nolur ben alım hep ben alım nolur nolur amin
bu kız sizi kesmesin de kimi kessin şimdi söyleyin
Pu ding pu ding pu dingMagnolia
Magg maggg maaahggg
Nolll nolll nolll
ia İA İA
Evett hepberaberrr magnoliaaa
Canımm tuzsuzzzumm benımm beyranımda oy vermıstın zaten senı çok sevıyorum
Maalesef 1,68
Çünkü senle küsüz ya sen yaptıgın veya yapmadıgın seyler göze batıyor
Sende yaparydınn sende alaydın dıcem ama sanmam .
Ben güzel yaptım en guzel ben yaptım beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allahım nolur ben alım hep ben alım nolur nolur amin
Korkuyorum ben sizin takimlardan. Cok kati kurallari var doverler beni ordaCome on 4. Takım
Ben çilekleri yedim, yoksa yapacaktım dediğimde aman yasmin yapma demedin mi belgem varr, kanıtım varrSende yaparydınn sende alaydın dıcem ama sanmam .
Ben güzel yaptım en guzel ben yaptım bennnn
Aman yapma demedım yaparsan evını basarım dedımBen çilekleri yedim, yoksa yapacaktım dediğimde aman yasmin yapma demedin mi belgem varr, kanıtım varr
Kızım ben kaptanim baksana benim profil yazıma aaaâaaa gel diyorsam gel işte spor yaparız 2 hafta deneme süren var dengeli beslen spor yap kızartma hamurişi pilav makarna patates yeme tamam işteKorkuyorum ben sizin takimlardan. Cok kati kurallari var doverler beni orda