En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Evet haklisin ama kiyamiyorum ki
Yarindan itibaren bana bir destek olun biraktirayim :))
Göğsüne bal sür üstüne kuru çay koy yapışsın göster bakalım emecekmi hala bi arkadaş öyle yaptı bizim bırakırdı hadi kuzum yaparsın yemekten gıda alması gerek artık onun kıyamayacak bisey yok ananda sana kıyamadı sonuç kazık kadar kadın oldun

Saka mi yapiyosun cidden
Gaza bak yaa
Onemli olan uyku zamanlari gece napcam hepiniz uyuyor olacaksiniz Efe deliriyor olacak

Aynen kacirdik treni. Neden benim aklima gelmedi ki cilenkli puding
H E cidden dovecek beni.Tamam napam yani madalyan hic yakismamis bende kiskanmadim zaten
Çilekli puding değil o çilekli magnolia tamam mı öyle şey etmeyelim moderin ismini söyleyelim puding diyince bir itici oluyo magnolia çok cekici

Aynen kacirdik treni. Neden benim aklima gelmedi ki cilenkli puding
H E cidden dovecek beni.Tamam napam yani madalyan hic yakismamis bende kiskanmadim zaten
Zaten madalyamın başıa bişey gelsin suçlular burda hepinzi yakalıcam

1 tanesını dene bakalım hoşuna gitcekmı
Ben çok sevıyorum .
Normlde şekere batırırlar ben cins oldugum için tuzluyorum

53 kiloyum ben diyetle işim olmaz
yağlı mağlı ne varsa yap bana
Tuz ve cilek
Almayim bacim ben

53 kilo nedir ya 53 nedir
Boyumda 175 de de ben en yakin kopruye gidip atlayayim

Ben 2 ye kadar ayaktayım o ara destek olurum galiba ahahahahah şaka bir yana normal süte alıştır içmiyor mu
Geceleri 3 gun falan emziriyim diyorum cocuk kendisi unuturmus normal sutu biberonla hic vermedim ama bardakla bir iki yudum ancak iciyor

Geceleri 3 gun falan emziriyim diyorum cocuk kendisi unuturmus normal sutu biberonla hic vermedim ama bardakla bir iki yudum ancak iciyor
Gece dene bakalım belki bırakır seni ama dediğim taktiği uygula genelde öyle biraktiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…