En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
50 tl ödeyerek aldığınız proluk sanırım bağış olarak gidiyor burslu cocuklara sanırım yani hem Pro oluyorsunuz hem çorbada tuzunuz oluyor :)

Benim ilk aldığımda parayla almıştım,sonra soma faicası için yardım amaçlı alıp bir arkadaşa hediye etmişt,m..

Çok güzel ablam bunlar, üstündekileri her yerde bulabilirsin.

Çokgüzel modeller var..

Benim ilk aldığımda parayla almıştım,sonra soma faicası için yardım amaçlı alıp bir arkadaşa hediye etmişt,m..

Çokgüzel modeller var..
Allah kabul etsin ablacığım Ben de yeni öğrendim bu durumun İnşallah bir gün ben de alırım..

Allah kabul etsin ablacığım Ben de yeni öğrendim bu durumun İnşallah bir gün ben de alırım..

Amin hayırlı bir işe vesile olmak bile güzel,inşallah canısı sanada kısmet olsun..

Eki Görüntüle 2133937
Şu bardakta daha güzel duruyor bulunabilir birşeydir temin etmek lazım :)

Ellerine sağlık :)
Evet çok güzel bardaklar.
Ama benimkiler leğene döksem yalayacak moddalar
İnanır mısın tatlıyı yaparken TV de bunun reklamı çıktı aaa dedim bunu da yapmış Dr. Otker. Tadı güzelse pratik olur valla tercih ederim

Evet çok güzel görüntüsü ama tadını biliyorum bir ara belki denerim bende afiyet olsun canım benim :))

Çilenkli puding mi yaptın çilenkleri yerim sadece
Ellerine sağlık canım benim
Bu hafta yemekteyizde biri magnolia yapmıştı, yarışmada yarışan bey tatlıyi beğenmeyip söyle demişti. "Cilekleri çıkarın, bisküviyide çıkarın, işte bi sutlac. " ne alakaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…