• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bende malum konudan ceza aldım :olamaz:

Madalyam elbet gelir :ıslık:

Gördüm onuda,senin cezan benden 1 gün önce bitti..

Amin ablacığım :KK68: sizin toruna ne kadar kaldı :) hazırlıklar tamamlandı mi :)

Sağlıcakla gelsinler inşallah,bizimki temmuzda olacak,yatağı yapılıyor şu anda..
Bende epey bişeyler aldım,çok cici şeyler var gene eksikleri var zaten 15 gün sonra gidicem onlarıda tamamlarız artık gidince.

Tarifimi bildirdim ablam nevoşa, artık bildireceğiz aynı tarifler gelmesin diye sanırım. Bu tarif var veya yapabilirsin onayı ile yapacağız. O sebeple tarifi erkenden belirledik.:KK53:

Sen karar verdin mi?:KK53:

Artık tarfin onay alması gerekiyormuş,dediğin gibi aynı tariflerin olmasının önüne geçecek gibi sanki..
Benim belli değil daha bakacam artık .

Gördüm onuda,senin cezan benden 1 gün önce bitti..

Sağlıcakla gelsinler inşallah,bizimki temmuzda olacak,yatağı yapılıyor şu anda..
Bende epey bişeyler aldım,çok cici şeyler var gene eksikleri var zaten 15 gün sonra gidicem onlarıda tamamlarız artık gidince.

Daha temmuza çok var halledersiniz inşallah. Ya en zevkli kısmı o minnoş kıyafetlerin alışverişini yapmak heralde zaten :D insanın her gördüğünü alası geliyor...

Daha temmuza çok var halledersiniz inşallah. Ya en zevkli kısmı o minnoş kıyafetlerin alışverişini yapmak heralde zaten :KK70: insanın her gördüğünü alası geliyor...

Birde yanımızda değil,k.biraderinin nişanı var onun için gelecekler buraya,onlarla beraber gideceğim bende..
Zaman sıkıntısı oluyor bizdede,gidincede yapabildiğim kadarıyla halletcez kısmetse.
Neler var öyle hepsi minnak hepsinden alasım geliyor görünce :KK70:

Birde yanımızda değil,k.biraderinin nişanı var onun için gelecekler buraya,onlarla beraber gideceğim bende..
Zaman sıkıntısı oluyor bizdede,gidincede yapabildiğim kadarıyla halletcez kısmetse.
Neler var öyle hepsi minnak hepsinden alasım geliyor görünce :KK70:
Oy maşallah baya baya hazırlanmışsınız. :KK200:
Kısıtlı günde insan elinden geldiğince fazla şey yapmak istediği için de koştur koştur geçer günler tabi. Kolay gelsin şimdiden :KK48:

ben bile korkuyorum :KK17:
Tarifim aklımda nevoştan onayda aldım .
Bakalım artık ne zaman yapıcam bu aralar çook doluyum :olamaz:
2 nişan var ard arda elbise arayışındayım :KK14:
3 avm gezdık dun . Yokk annaacımmm düzgün bişey yok :bicak:
Inşallah içine sinen ciciler bulabilirsin :)
canım benim tarif güzel sunum sıfır ama katılcam maksat muhabbet olsun diye sen de katıl bence :)
Bakalım kısmet, bu aralar bahar temizliğine dadandım. Aklıma yatan bi tarif bulursam katılırım inşallah :KK200:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Bu ponponlar ne için mi?:KK45:
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet in hamilelik haberini aldığım için :anneadayı:
Hayırlı olsun canım ,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua::KK200:
Ayyy çok teşekkür ederim canım ya, çok mutlu ettin beni:KK74::KK60::KK60::KK60::KK33:
Amin, darısı tüm isteyenlerin başına :dua::KK200::KK200:

Canlar çok katılmak isterim ama düğün maratonuna girdik kız kardeşimin pek nefes aldığım söylenemez :KK45:İnşallah sakinliğe geçtiğimde tekrardan katılacağım tabi ki :KK15::KK200::KK200:
İnşaallah canım:KK200:

İyi akşaaammlar hamarattt hanımlaaarrrr :halay:

Poğaçamı yaptımm ohhh misss gibimm yediimm ama yukleyemıyoum :KK66:
Telefonjmun şarjı az .
Artık yarın eklerım :halay:

@yasminsay ne zaman ekliceeennnn :kahve:
Bugün temizlik yaptım, yarın nasipse yapacağım poğaçayı kuzumm.:hamarat:
Sen ne poğaçası yaptın?:KK14:

İyi akşaaammlar hamarattt hanımlaaarrrr :halay:

Poğaçamı yaptımm ohhh misss gibimm yediimm ama yukleyemıyoum :KK66:
Telefonjmun şarjı az .
Artık yarın eklerım :halay: