- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
poncikbirgelincik yeni kategorimize katılabilirsiniz..
inşallah katılabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
poncikbirgelincik yeni kategorimize katılabilirsiniz..
Öyle görünüyor ben pek beceremem, katılmaktan vazgeçtimSanırım fitilin ucunu ateşledik
ben bile korkuyorumÖyle görünüyor ben pek beceremem, katılmaktan vazgeçtim
canım benim tarif güzel sunum sıfır ama katılcam maksat muhabbet olsun diye sen de katıl bence :)Öyle görünüyor ben pek beceremem, katılmaktan vazgeçtim
Mapıs damlarının hanımağası ablam, selamlar.Selamlar hanımlar
Mapıs damlarının hanımağası ablam, selamlar.
Biraccuk uzun mu kaldın bu defa?
Daaa ile olmuyor değil mi?Selamın hellolar olsun,2 gün kaldım hafta sonuda olunca yoktm zaten..
Bu seferde güme gittim gene uslanmam lazım daa..
Aynen canım ya ayarlasak bu kadar denk gelmez çok teşekkür ederizAy hamile misiniz, ablanız da hamileydi sanırım ne tatlı. Dilerim sağlıcakla gelsin iki minnoş da.
Çilenkli pudingi protesto etmiş olmasın kazenBilmem
Nerde benım madalyam
Girmemiş hiçÇilenkli pudingi protesto etmiş olmasın kazen
Daaa ile olmuyor değil mi?
Haftasonu bende yoktum, tarifler gelmiş. Bende yapsam mı bugün, yoksa yarın mı yapsam karar veremedim. Ya da temizliği bitirip mi yapsam
Aynen canım ya ayarlasak bu kadar denk gelmez çok teşekkür ederiz
Bilmem
Nerde benım madalyam
Bende malum konudan ceza aldımCııksss olmuyor,çenem durmuyor ki hiç sürekli vırvırrrrr
Yap bencede ne zmaan müsaitsin olursan başla hemen poğaçana
Sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah bebeğin.
Sahi nerde
Tarifimi bildirdim ablam nevoşa, artık bildireceğiz aynı tarifler gelmesin diye sanırım. Bu tarif var veya yapabilirsin onayı ile yapacağız. O sebeple tarifi erkenden belirledik.Cııksss olmuyor,çenem durmuyor ki hiç sürekli vırvırrrrr
Yap bencede ne zmaan müsaitsin olursan başla hemen poğaçana
Sahi nerde