- 22 Temmuz 2017
- 44.520
- 132.054
- 598
Geçen kategoride bodoslama katılım vardı zaten bu kural yeni kategori ile geldikonu açmadan bildirmem mi gerekiyor aa bunu bilmiyordum geçen ay bodoslama konu acacaktım iyiki vazgeçmişim öğrendiğim iyi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen kategoride bodoslama katılım vardı zaten bu kural yeni kategori ile geldikonu açmadan bildirmem mi gerekiyor aa bunu bilmiyordum geçen ay bodoslama konu acacaktım iyiki vazgeçmişim öğrendiğim iyi oldu
MadalyaBu kural yenı
Kız ben bu kadar dert etmedımMadalya
O madalyalara takığım, bu sebeple bana gelmiyor ya.Kız ben bu kadar dert etmedım
Yükledin mi tarifini?Kız ben bu kadar dert etmedım
Protesto başlatcam sizin yüzünüzden
Nevreste Madalyam nirde
H E 'nın madalyasıı nerdeeee , O madalya buraya geeeleeeceeeekk
EvetYükledin mi tarifini?
Bende başlasam mı yapıma, bilemedim.
Başla gitsin yaa yersın öğlen .Bende başlasam mı yapıma, bilemedim.
Huuuuu günaydınlar
Nasılsınız hanımlar?Sana da, huhuuuuuuuu
Nasılsınız hanımlar?
Afiyet olsun :) beraber hüpletelim benim de elimde çay varİyiyiz sağol çayımı hüpletiyom şimdi
Afiyet olsun :) beraber hüpletelim benim de elimde çay var
Çayla hiç aram yoktur kahvaltıdan kahvaltıya 1 bardak çayım vardır ama ikinciyle sana eşlik edeyimYarasın çay gibisi varmı yahu
Çayla hiç aram yoktur kahvaltıdan kahvaltıya 1 bardak çayım vardır ama ikinciyle sana eşlik edeyim
hmm demek poğaça yapacaksınYİYECEK MİSİN?Ayy bende şehir dışındaydım evime yeni geldim.. yarına katılırım inş
Abla seninkisi uyuşturucu gibi olmuş aç karnına çay içilir mi hiç?Hiçççç duymamış olayım ne öyle 1 bardak diyorsun,aç karnına 3 bardak içiyorum nerdeyse bende kahveyle çok aram yok nedense..
Hemen doldurayım çayımıda şöleee karşılıklı içelim ..
Allah bilirhmm demek poğaça yapacaksınYİYECEK MİSİN?
Abla seninkisi uyuşturucu gibi olmuş aç karnına çay içilir mi hiç?
Kahveyi ben de sevmiyorum o ne öyle şekerde atsam acılığı gitmiyor
Başladım ama ben yiyemiyorum ne yapayım, kayınvalidemlere çıkarırım bende.Başla gitsin yaa yersın öğlen .
Ben işyerıne getirdim çayla tıkıncam