- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Nevreste bana elinde oklavalı smiley gönderdi hıııı cıs dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevreste bana elinde oklavalı smiley gönderdi hıııı cıs dedi
Mesajı benim mesaj kutuma yolladı
Sürprizi bozulmasınNevreste bana elinde oklavalı smiley gönderdi hıııı cıs dedi
Minnak kalbimi kırdınızHayır yasak değil ama sürpriz
Olsun biz ona yeniden isim koyarız
Eskiden 2 oy verebiliyorduk :)Yarışmalarınızı severek izliyoruz
Bir kerede bir kaç oy hakkımız olsa olma mı ? Bir de böyle deneseniz.. valla birini severken diğerine haksızlık ediyormusum gibi geliyor bazen, parmağım iniş izni bekleyen uçak gibi havada birkaç tur atıyor ..
Daha önce denedik canımDeğişen birşey olmadığı için vazgeçtik:)Yarışmalarınızı severek izliyoruz
Bir kerede bir kaç oy hakkımız olsa olma mı ? Bir de böyle deneseniz.. valla birini severken diğerine haksızlık ediyormusum gibi geliyor bazen, parmağım iniş izni bekleyen uçak gibi havada birkaç tur atıyor ..
Gel kız poğaçaları beraber yicezMinnak kalbimi kırdınız
Evet, hamileyim çok şükür güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimAy hamile misiniz, ablanız da hamileydi sanırım ne tatlı. Dilerim sağlıcakla gelsin iki minnoş da.
Ayyy allah korusun ya tutmazsaBen söylemem kendisi söylüyorsa karışmamAma şu var gösterdiği resim ile kendi sunumu tutmazsa
Tarifte problem vardır diyeceğizO iş ben de merak etmeAyyy allah korusun ya tutmazsa
Sunum çok önemliAnammm anamm anamm anam sunumları bakın hele
nehirnil111 nehirim yavrum senin bu yarismalara katilmaman cok büyük kayıp.tariflerini paylastigin konunu gorunce agzim acik kaldi.sende yarismaya katilsana..o guzel maharetlerini bi bizde gorek
Canım Nehir'de eski yarışmacılarımızdan yapar yarışmaya bir poğaça niye yapmasın nehirnil111
Sanırım fitilin ucunu ateşledikSunum çok önemli