- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Sus kııızzzHem de çok iddialı tarifi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus kııızzzHem de çok iddialı tarifi
Amin balım cok sagol hayırlısı insallah.Canımm ne kadar sevindim anlatamam. Rabbim nazardan saklasın. Sağlıkla al kucağına inşallah. Allah nasip etti ne güzel. Ablanla beraber ay çok hoş
Darısı @yasminsay ve CocoChanelmademoiselle canlara inşallah
Canım benim ya çok teşekkür ederim, asıl darısı sana inşallah Amin balım cok sagol hayırlısı insallah.
LezzetliCipetpet canim benim cok mutlu oldum,Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin insallah darısı ikiciye üçüncüye insallah
Rabbim sanada nasip etsin inşaallahAmin balım cok sagol hayırlısı insallah.
LezzetliCipetpet canim benim cok mutlu oldum,Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin insallah darısı ikiciye üçüncüye insallah
Canım Coco Allah'ım sana da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çifter çifter hem deAmin balım cok sagol hayırlısı insallah.
Eveeettt
Rezil olmam inşallah
Hem de çok iddialı tarifi
Amin canım, çok teşekkür ederimLezzetliCipetpet canım tebrik ederim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Darısı diğer tüm isteyenlerin başına olsun :)
Amin canım, çok teşekkür ederim
Oylama sıralaması her yarışta değişecektir. Bu oylama başladığında sizlerle paylaşılacaktır.
Daha önceki kategorilerimizde tarifi ilk yapandan son yapana göre sıralıyorduk.Geçen kategoride en az mesaj alan konudan en çok mesaj alan konuya göre oylama sırası yaptık.Bu kriter her kategoride değişecek.Bu oylama günü belli olacakBu ne demek bu arada, anlayamadım. Oylamayı etkileyecek bir durum mu?
Daha önceki kategorilerimizde tarifi ilk yapandan son yapana göre sıralıyorduk.Geçen kategoride en az mesaj alan konudan en çok mesaj alan konuya göre oylama sırası yaptık.Bu kriter her kategoride değişecek.Bu oylama günü belli olacak
AynenAnladım, haksızlık yaratmasın diye. Mantıklı :)
Herkes geziyorHOOOOOba Akşam akşam ne oluyor bakayım oralarda Kim nerede hafta sonu kayıp herkes
Vallaa bide belgrata kaçtık bir araHerkes geziyor
Ne güzel yapmışsınız canımVallaa bide belgrata kaçtık bir ara
Mesajı benim mesaj kutuma yolladı