En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Vay be cok ilgincmis yemeklerin oldugu kategoride bile cimbizlar hava da mi ucustu, ne diyim. Umarim bu sene boyle olaylar olmasin.
Olmaz canım inşaallahBen olacağını hiç düşünmüyorum

Benim 20den fazla olmuştur ve altı üstü 2 defa kazandım.Tariflerim ve sunumları kötü mü acaba
Sen bu işin pirisin.. katılmış olmak için katılıyorsun.. kazanmak için katılsan hepimiz toz duman oluruz

Smile Forever cnm senin neden kazanamadığını buldum koşş...

Kırmızı dururken mavi örtü kullanmışsın
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla

Ben hep oylayan taraftim. Corbalar kategorisiyle bir hirs geldi bana. Kazanacam da kazanacam yani
Artik 3 mu olur 5 mi 10 mu bilmiyorum.
Ramazan’da ben daha üye bile değildim Ki siteden haberim Ramazan sonrasında oldu

4. katılımım, ardı gelir mi bilmiyorum.

Ramazanda sarmanı gelişigüzel mi sardın hippom. Oruçken dikkat edemedin mi insan kalem gibi sarar
Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma

Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..

Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma
Konuyu sonlarında yakaladım, üşenmemiş sarmışsın, millet teyzesine sardırmış gelmiş laf etmiş birde.

Konuyu sonlarında yakaladım, üşenmemiş sarmışsın, millet teyzesine sardırmış gelmiş laf etmiş birde.
Kızz hepsini ben yaptım hepsini.. eşim yeter artık oturalım dedi.. bebeğimde 10 aylık falandı düşün :))

Kızz hepsini ben yaptım hepsini.. eşim yeter artık oturalım dedi.. bebeğimde 10 aylık falandı düşün :))
Boşverr, sarmanın lezzetli olanı, ağzı burnu kaymış ve tencere dibinde kalmış olanıdır.

Bak yine canım sarma çekti.

Hah evet evet iste onlar o ask dolu tartoletler benimdi ve 8 10 oy alinca tum hevesim kacmisti gercekten.
Disarida yarim kilosu 20 25 liraya geliyor icinede 8 10 tane dusuyor. Evde bana maliyeti 20 lira felandi sanirim. Bir suru de cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…