Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..
Hah evet evet iste onlar o ask dolu tartoletler benimdi ve 8 10 oy alinca tum hevesim kacmisti gercekten.
Disarida yarim kilosu 20 25 liraya geliyor icinede 8 10 tane dusuyor. Evde bana maliyeti 20 lira felandi sanirim. Bir suru de cikmisti.
O zaman keramet kırmızı örtüdeYa ben uzun zamandır sunumlarda kullanmak için puanlı kırmızı örtü diktirmeyi düşünüyordum.Şimdi onu diktirirsem yanlış anlaşılabilir miBaşka renk mi bulayım