En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Smile Forever cnm senin neden kazanamadığını buldum koşş...

Kırmızı dururken mavi örtü kullanmışsın
Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla

4. katılımım, ardı gelir mi bilmiyorum.

Ramazanda sarmanı gelişigüzel mi sardın hippom. Oruçken dikkat edemedin mi insan kalem gibi sarar
Yaa sorma yaa.. nerden buldun onu.. çok güzel sarmıştım ama ilk defa açıldı sarmam.. en düzgünleri bunlardı çaktırma

Ayy olur mu ben gecen kategori kirmizi sunum yapmistim askla cilekli tartoletlerim vardi 8 9 oy anca almistim tam rezillikti.
Ilk kategorim corbalardi 46 47 kusur oy almistim hem de bastan savma sunumla
Tartoletler senin mi :)) ben o günden beri tartolet yapıcam inanır mısın?? Yapınca atarım sanada.. çok severim ama hazırı pahalı :)) tart kalıbım yoktu baktım sen silikon kullanmışsın onlar var bende.. denicem..

Hah evet evet iste onlar o ask dolu tartoletler benimdi ve 8 10 oy alinca tum hevesim kacmisti gercekten.
Disarida yarim kilosu 20 25 liraya geliyor icinede 8 10 tane dusuyor. Evde bana maliyeti 20 lira felandi sanirim. Bir suru de cikmisti.

Nevreste koş bak ne hatırladım .. bende kırmızı örtü ile birinci oldum ya laa...
O zaman keramet kırmızı örtüdeYa ben uzun zamandır sunumlarda kullanmak için puanlı kırmızı örtü diktirmeyi düşünüyordum.Şimdi onu diktirirsem yanlış anlaşılabilir miBaşka renk mi bulayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…