• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Yediler mi acaba :deli: Ben dayanamazdim
BU NEYSE DE GEÇEN SEFER SÜTLÜ TATLILARDA DA ÇOKTU DİYET TOPİĞİNDEN .Triliçeyi yapan 1 dilim eşine ayırmış kursa göndermişti,irmikli tatlıyı yapan komşularına,sütlacı yapan yine yememişti ,çoğu yine aynı,ama bi deynepnaz vardı galiba nuriye yapmıştı yemiş 3 dilim:KK45:
Not:Caps Lock açık kalmış ,banane düzenlemeyeceğim.:KK45:

BU NEYSE DE GEÇEN SEFER SÜTLÜ TATLILARDA DA ÇOKTU DİYET TOPİĞİNDEN .Triliçeyi yapan 1 dilim eşine ayırmış kursa göndermişti,irmikli tatlıyı yapan komşularına,sütlacı yapan yine yememişti ,çoğu yine aynı,ama bi deynepnaz vardı galiba nuriye yapmıştı yemiş 3 dilim:KK45:
Ahahaha ayni bensin sen :KK70:Valla o kadar yapip nasil yemeyeyim. Gozume uyku girmez :KK70:iste bu yuzden dobiskoyum :silah:

Hem diyet yarışmasında olup,hem katılanlar var :KK45:
Tanıdığım en az 5 tane var mesela bu kategoride

hadi yaa :KK70:
Yediler mi acaba :deli: Ben dayanamazdim

ben bakarken bile dayanamadım, yapıştım bilgisayara :KK70:

sütlü tatlı yine neyse, hamurişi sıcak sıcakken 3 tane de kesmez insanı :KK70:

O yuzden resimlere baktim ve canimin cektigi pogacaya oy verdim. :deli:

aynen :KK70::KK70:

herkeslerin ellerine sağlık, keşke oylarımızı tadıp verebilsek :D

Back