En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
@Sidelya95 harika olmuş. Gerçekten ayyy şimdi şey ettim maşallah eline sağlık. .3 tarif vardı biri de senin tarifindi kizim onu istedi diye bende ona oy verdim..kimin yaptigina bakmadan baktim neyse ama bayağı çekişmeli oldu ellerine sağlık çok güzel kazanan sen olacaksın öyle hisseidyorum

Ahahaha aşkolsun yani katilsam kesin sonuncu muydum diyorsun benim fırınım olmadığı için bu kategoride katılamadım biraz da halim yoktu bakalim bir dahaki kategoride rakiben olurum inşallah
Yok yok bi dahaki katagori ramazan sorfraları olacakmış .. rakip olamam senle :))

Yok yok bi dahaki katagori ramazan sorfraları olacakmış .. rakip olamam senle :))

Aaaa doğru ya ramazan geldi bu sefer o kadar güzel bir sofra hazırlayabilir miyim bilmiyorum ama deneyeceğim :)

Oylama bitmedi değiştirme şansınız var hâlâ

Ben öyle rahatım ki, nasıl olsa olamayacağım diye. Ben olamadıktan sonra, kim 1. olursa olsun.
Aşk olsun Erçil in 1 kere daha kazansın sevın
Ben gönlümün 1. ciyim

Ramazan sofralarına ben katılamıcam ya
Benım oruclar çok zor geçiyor. Bayılck gbi oldugum için gennelikle misafirlikteyız yada dışardayız

Közlenmiş patlıcan aşkına, sen 1. sin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…