En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Bir umut bildirimi bekleyenler de bugun

Ben.
Ben bu defa saldım olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorum
Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. Şimdilik son kategorim diye bakıyorum

Nerede bu millet yahu

Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. Şimdilik son kategorim diye bakıyorum

Nerede bu millet yahu
Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi

Nerede bu millet yahu
Ramazan'da kesin buradasın o zaman

Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi
Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.

Ramazan sofralarına katılırım herhalde.

Pek bisey degismeyecek gibi zaten.
Zamanini bekleyelim biz de ne yapalim.
Orası belli olmaz2 yıl önce Ramazan sofraları kategorisinde oylama uzun tutulmuştu.Ben 15-20 gün 1.kaldım.Bildirim geldi ve 3. olmuştum

Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.

Ramazan sofralarına katılırım herhalde.
Firsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruz

Ben de ramazan sofralarin da ne yaparim ne ederim bilmiyorum iftar telasesinde fotograflayip sunum yapmak zor gibi geldi gozume. Hele de 3 tarif olursa yine de emin degilim belki katilir belki katilmam iste

Dediğin gibi zor olacak, fakat iftar daveti veriliyor illaki. Geriye fotoğraflamak kalıyor.

Bakın bakalım Ramazan sofralarına zor mu oluyor
yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/iftar-sofralari.1011993/

Baktımda sofralar şahane gözüküyor, nerde o eski ramazanlar, kalabalık sofralar.
16 yıllık evliyim ve ailemden uzakta yaşıyorum.Yıllardır iftar sahur hep yalnız geçiriyoruz.Ama çocukluğumda dediğin gibi kalabalık iftar sofralarımız olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…