En başarılı bulduğunuz ''Poğaça Tarifi''hangisidir?

• Ankete Katılan
    654
  • Anket Kapalı .
Ben bu defa saldım olursa olur deyip, eğlenmeye bakıyorum
Ramazan ile poğaçaların arasına kategori koyulursa giremeyebilirim. Şimdilik son kategorim diye bakıyorum

Nerede bu millet yahu
Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi

Valla ramazan sofralarina ben girmeyi dusunmuyorum. Araya kategori gelirse girerim belki. Tabi bu sefer de rezil bir dereceyle bitirmezsem bu kategoriyi
Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.

Ramazan sofralarına katılırım herhalde.

Bu ara çok yoğun olduğumdan, araya giren kategori olursa katılamam muhtemelen. Fakat muhabbetlerinize eşlik ederim.

Ramazan sofralarına katılırım herhalde.
Firsat bulursan katilirsin olmadi canin sagolsun. Yenilen pehlivanlariz neticede gurese doymuyoruz

Ben de ramazan sofralarin da ne yaparim ne ederim bilmiyorum iftar telasesinde fotograflayip sunum yapmak zor gibi geldi gozume. Hele de 3 tarif olursa yine de emin degilim belki katilir belki katilmam iste

Dediğin gibi zor olacak, fakat iftar daveti veriliyor illaki. Geriye fotoğraflamak kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…