Poğaçalar Poğaça tarifi

Meltes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2021
60
20
3
35
Uyumayan üç beş kişi varmı bana yumuşacık puf puf kabaran poğaça tarifi verebilir misiniz denenmiş tariflerden rica etsem benimkiler hiç kabarmiyo nerede hata yapıyorum ki acaba 🤷

Uyumayan üç beş kişi varmı bana yumuşacık puf puf kabaran poğaça tarifi verebilir misiniz denenmiş tariflerden rica etsem benimkiler hiç kabarmiyo nerede hata yapıyorum ki acaba 🤷
Her zaman yaptigim yiyenlerin bayıldığı tarifimi vereyimmm

1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
2 yumurta (beyazi icine sarisi disina)
1 bardaga yakin siviyag
Un

ilik süt ve su ile seker ve mayayı karistir. Kapagi kapatip 5-10 dk bekle. Diger malzemeleri dök yoğur. 1 saat kadar mayalandir sekil ver miss gibi. Sifa olsun kalori olmasin🤣

1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
1 bardaga yakin siviyag
Un

ilik süt ve su ile seker ve mayayı karistir. Kapagi kapatip 5-10 dk bekle. Diger malzemeleri dök yoğur. 1 saat kadar mayalandir sekil ver miss gibi. Sifa olsun kalori olmasin🤣
Çok sağol canım denicem ekran resmini aldım 🥰❤️

1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
1 bardaga yakin siviyag
Un

Bende aynı tarifi yapıyorum ekstradan bir yemek kaşığı yumuşak tereyağ ekliyorum çok yumuşak ve lezzetli oluyor
Ama ben şeker miktarını daha az tutuyorum

1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
1 bardaga yakin siviyag
Un

Tepsi mayası gelmesinide beklemeli ben de hep poğaça yaparken bilmiyordum tepsi mayasını ama onu öğrendikten sonra hep puf puf yumuşacık oldu yaptığım poaçalar 😊😊😊

Back
X