Uyumayan üç beş kişi varmı bana yumuşacık puf puf kabaran poğaça tarifi verebilir misiniz denenmiş tariflerden rica etsem benimkiler hiç kabarmiyo nerede hata yapıyorum ki acaba
Uyumayan üç beş kişi varmı bana yumuşacık puf puf kabaran poğaça tarifi verebilir misiniz denenmiş tariflerden rica etsem benimkiler hiç kabarmiyo nerede hata yapıyorum ki acaba
Her zaman yaptigim yiyenlerin bayıldığı tarifimi vereyimmm
1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
2 yumurta (beyazi icine sarisi disina)
1 bardaga yakin siviyag
Un
ilik süt ve su ile seker ve mayayı karistir. Kapagi kapatip 5-10 dk bekle. Diger malzemeleri dök yoğur. 1 saat kadar mayalandir sekil ver miss gibi. Sifa olsun kalori olmasin
1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
1 bardaga yakin siviyag
Un
ilik süt ve su ile seker ve mayayı karistir. Kapagi kapatip 5-10 dk bekle. Diger malzemeleri dök yoğur. 1 saat kadar mayalandir sekil ver miss gibi. Sifa olsun kalori olmasin
1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
1 bardaga yakin siviyag
Un
Bende aynı tarifi yapıyorum ekstradan bir yemek kaşığı yumuşak tereyağ ekliyorum çok yumuşak ve lezzetli oluyor
Ama ben şeker miktarını daha az tutuyorum
1 paket instant maya
2 bardak ılık süt
1 bardak ılık su
3.5 yemek kasigi şeker
Silme yemek kasigi tuz
1 bardaga yakin siviyag
Un
Tepsi mayası gelmesinide beklemeli ben de hep poğaça yaparken bilmiyordum tepsi mayasını ama onu öğrendikten sonra hep puf puf yumuşacık oldu yaptığım poaçalar
Tepsi mayası gelmesinide beklemeli ben de hep poğaça yaparken bilmiyordum tepsi mayasını ama onu öğrendikten sonra hep puf puf yumuşacık oldu yaptığım poaçalar
Bende aynı tarifi yapıyorum ekstradan bir yemek kaşığı yumuşak tereyağ ekliyorum çok yumuşak ve lezzetli oluyor
Ama ben şeker miktarını daha az tutuyorum