poğaça börek dükkanı açmak

pardon bunu unutmuşum babanızın çok yorulduğunu söylemişsinizya emin olun bu çok basit gibi görünen pastane varyaaa inanılmaz yorucu ve sorumluluk isteyen bişey:((( tatil yok izin yok hergün çalışmak zorundasınız dikkat ister titizlik ister hijyeni sürekli kontrol etmek ister ki bu bizim en büyük problemlerimizden biriydi..çalışan eleman asla sizin gibi düşünmez vs vs.
babanızın ruh sağlığını bozmak istemiyorsanız bence girmeyin bu işe derim:D yapılan malzemeler pasta çörek börek kaldı bozuldu derdi olmasın adamın yani:))

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki 2 sene önce bende sizin gibi arayış içerisindeydim. Sonra piyasa araştırması yaptım ve burda battalbey diye bir çiğköfte firması var şahane bir lezzet. Ayrıca firma genel merkezi istanbul. maliyeti az ama geliri yüksek. tutarmı tutmazmı diye sakın düşünme ben çok işlek olmayan bazılarının asla burda gitmez dediği bir yerdeyim ve Allahıma şükürler olsun kazancım çok iyi. Sana gerekli olan çiğköfte dolabı, ayran dolabı, sehpalar tabureler. Bu işte vasıf aranmıyor zaten bir haftada öğreniyorsun. sabahları erken açıp boyoz, pohaça, gevrekte satabilir. Ben fasfood tarzı çalışıyorum ekstra olarak. Bayiliğe para alınmıyor. Zaten firmaya gittiğinde onlar seni yönlendiriyor. İstersen bir düşün güzel iş. Şöyle bir dezavantajı var gece 12 ye kadar çalışıyorsun ama öğlen 11 de açabiliyorsun. Bir düşün araştır istersen. Ben iki senedir yapıyorum bu işi çok şükür işliyor.:16:

çiğ köfte belki gitmeyebilir. aynı caddede biraz daha aşağıda bir çiğ köfteci vardı. adam bir aydan sonra kapattı. gerçi onun kirası 1 milyardı ama bilemiyorum. ama araştırayım bunu da

merhabalar. bunu yazalı epey olmuş.açıkçası merak ettim. ne yaptınız açtınızmı. şuan benımde boyle bır yer açma düşüncem var. :/

Back
X