poğaça börek dükkanı açmak

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
poğaça börek salonu açmak istiyorum. bu konuda yardımcı olacak bilgisi olan var mı. çiğ olarak satılan poğaçalar falan varmış. bunlara nerden ulaşablirim bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel bir fikir canım çok güzel olur bence çiğ poğaça satın almana gerek yok tatlım çok güzel tarifler var pastane poğaçası diye geçen..
onlardan yap zaten bi süre sonra aşinalık kazanırsın ustalaşırsın

dükkan küçük imalat zor. hemde meşakkatli. ben uzun süre işin içinde olmayacağım zaten. eğer işlerse babama bırakacağım. hazır daha mantıklı. hem zaten kendim de yapsam hamur işinde berbatım :)

dükkan küçük imalat zor. hemde meşakkatli. ben uzun süre işin içinde olmayacağım zaten. eğer işlerse babama bırakacağım. hazır daha mantıklı. hem zaten kendim de yapsam hamur işinde berbatım :)

O zama yapabileceğiniz baska bir is düşünseniz? Yani pogacayi hazır alıp pişirip satmak ne kadar karlı olur ki, kar marjı düşük olur oldukça gibi geldi bana. Çok mantıklı görünmedi gozume...

benimde hayalim pastane açmak..emekli olunca ufak ama nezih bir mekan açıp hem yapıp hem de satmak istiyorum.kafe tarzı gibi de olabilir.pasta üzerine yoğunlaşmak isityorum ya da çeşitli salata ve mezeler olabilir ( bu konuda iddialıyım çünkü :1: ).size de kolay gelsin.

Banada bildiğiniz işi yapmanız daha mantıklı gelir
Sahaf dükkanı falan düşünebilirsin mesela:34:

bayılırım kitap dükkanına ama getirisi olmaz ki. dükkanın bulunduğu yerde hiç olmaz.

birde bildiğin işi yapmak önemli buna bende inanıyorum ama bi açıdan da herkes sonradan öğreniyor sonuçta. o yüzden bu işin içinde olanların durumunu merak ettim.

benimde hayalim pastane açmak..emekli olunca ufak ama nezih bir mekan açıp hem yapıp hem de satmak istiyorum.kafe tarzı gibi de olabilir.pasta üzerine yoğunlaşmak isityorum ya da çeşitli salata ve mezeler olabilir ( bu konuda iddialıyım çünkü :1: ).size de kolay gelsin.

tarif isterizzzzz:56:

kadesa sen hemen cevap yazdın ya arkadaşa. bişi merak ettim. bu yazdığın konuların takibini falan yapmak için bi sistem var mı?

canım,egem mesajımı beğenmiş,şu anda online olduğum için uyarı olarak geldi.oradan konuya baktım.ama sanırım takip sistemi de var ama ben nasıl kullanılır bilmiyorum.mesela senin yazdığını da yine egemin beğenisiyle gördüm :)

:) ya bende özel bi sitem var da ben mi bilmiorum dedim. hemen cevap geldi senden şaşırdım. ben bir daha tekrar konuyu açıom okuom falan. o yüzden merak ettim :)

bu alanda çalışan kimse yok mu? kk da her kesimden insan varda ticaret alanında pek kimse yok galiba

Gida sektoru risklidir. Bu konuda fikir sahibi olmak icin bir pastanede bir ay falan calissan iyi olmazmiydi. İsler nasil yuruyor deneyim sahibi olurdun. BasarilAr diliyorum...

Öncelikle hangi şehirdesin ben sana bir fikir verebilirim. Hem karlı hemde nerden temin edeceğini nasıl açacağını hepsinde yardımcı olurum ama şehrin önemli...!

Back
X