- Konu Sahibi esenruzgar
-
ben de sağlık ocağında yaptırdım. doktora aralarında ne fark var dedim ağzında birşeyler geveledi, daha gelişmiş filan diye. ama konuşması beni ikna etmedi. sonuçta doktoruma yaptırırsam 95 lira verecektim. beni de farklı olduğuna ikna etmediği için sağlık ocağında yaptırdım. sadece rotavirüsünü doktorda yaptırcam o da özel bir aşı olduğu için...
dr nuz benı suphelendırdı sahsen rotayıda eczaneden alıp kendınız uygulayabılrısınız agızdan zaten yada alın sız goturun asıyı 140 kusur fıyatı
dr nuz benı suphelendırdı sahsen rotayıda eczaneden alıp kendınız uygulayabılrısınız agızdan zaten yada alın sız goturun asıyı 140 kusur fıyatı[/Q
bizden rota için 115 lira alacak geçen ay yaptırırsanız o kadar dedi. bu arada yanlış anlaşıldı sanırım. ben doktora sağlık ocağında da yapıyorlar neden burda ücretli dedim. o da isterseniz ücretsiz olanı da var ama ücretli olanında ekler var dedi. ben de sağlık ocağında yaptıracağım dedim tamam dedi.
dr nuz benı suphelendırdı sahsen rotayıda eczaneden alıp kendınız uygulayabılrısınız agızdan zaten yada alın sız goturun asıyı 140 kusur fıyatı[/Q
bizden rota için 115 lira alacak geçen ay yaptırırsanız o kadar dedi. bu arada yanlış anlaşıldı sanırım. ben doktora sağlık ocağında da yapıyorlar neden burda ücretli dedim. o da isterseniz ücretsiz olanı da var ama ücretli olanında ekler var dedi. ben de sağlık ocağında yaptıracağım dedim tamam dedi.
doktor resmen yalan söylemiş, rotavirüs sağlık ocağında yok, sadece dışarıdan alırsanız sağlık ocağı ücretsiz yapar, ne demek bizdekinde ekler var
BÖYLE DİYEN DOKTORLARA GÜVENMEYİN LÜTFEN, AŞILARINIZI TERTEMİZCE SAĞLIK OCAĞINDA YAPTIRIN, ÖZEL AŞI ZAMANINIZI HEMŞİRENİZ SİZE SSÖYLEYECEKTİR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?