Gebelikte tetenoz aşısı olanlar varmı arkadaşlar

Ben şuan hamileyim, iki dozumu da oldum. Sonuçta standart bir uygulama bu güne kadar bişey olmamış kimsenin bebesine. He olursa da aşıdan olacağını zannetmiyorum. Aşıdan olsa aşı olan çoğu kişinin bebeği düşerdi diye düşünüyorum. Zaten ikinci 3 aylık dönemde yapılıyor ve bu trimesterda mecburi ameliyat olan bile duydum ben.

Sabah kahvaltı yapiyorum 11 gibi falan bıde aksam saat 7 de yiyorum ana yemek aralarda da meyve falan yiyorum bazen yada bı çikolata gibi
Az yiyorsunuz bence doktor bana 6 öğün dedi, 3 öğün ana 3 ara tabii ama ara öğünde de yine enerji verecek şeyler lazım çikolata meyve şekerinizle de oynuyor olabilir

Az yiyorsunuz bence doktor bana 6 öğün dedi, 3 öğün ana 3 ara tabii ama ara öğünde de yine enerji verecek şeyler lazım çikolata meyve şekerinizle de oynuyor olabilir
Mıdem çok almıyor benım oyuzden az yiyorum hemen doyuyorum 6 öğün bana çok fazla gelir. Çikolata falan çok yemiyorum arada sırada ama tansiyonum küçük olan çok düşüyor 5 4 3

Neyı bekledıler ınanın bende bilmiyorum çok sorumsuz bı hastaneydı sıcak ovulenlerden ama içleri boş olan bu tansiyon için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba dahiliye öı
Bilmiyorum ben kadın doğuma gitmiştim, o hem bebeği kontrol edip hem de acile yönlendirmişti serum için

Bilmiyorum ben kadın doğuma gitmiştim, o hem bebeği kontrol edip hem de acile yönlendirmişti serum için
Bende kadın doğum servisinde yatmıştım dediğim gibi ne hemşire ne doktor düşük tansiyonumla ilgilenmedı günlerce yattım günlerce tansiyonum düşüktü bı kere bile demedıler bu neyin nesi diye

2 doz oldum. Hafif ağrıdı o gün kolum. Onun dışında sorun yoktu.

Neyı bekledıler ınanın bende bilmiyorum çok sorumsuz bı hastaneydı sıcak ovulenlerden ama içleri boş olan bu tansiyon için hangi bölüme gitmek gerekiyor acaba dahiliye öı
Eğer ayarlayabilirseniz söylediğim doktora muhakkak gidin en azından bir kere görüş alın.o sizi yönlendirecektir

Eğer ayarlayabilirseniz söylediğim doktora muhakkak gidin en azından bir kere görüş al

ın.o sizi yönlendirecektir
Doğuma gırıyordur değil mı genelde kliniği olan doktorlar doğum için hastane seçimini ayarlayamıyolar diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer öyleyse ben öyle istemiyorum bulduğum doktorla sonuna kadar devam etmek istiyorum çünkü hamileligımın basından beri doktordan yana yüzüm gülmedı çık stres oldum buda bana panik atak olarak geri döndü

Doğuma gırıyordur değil mı genelde kliniği olan doktorlar doğum için hastane seçimini ayarlayamıyolar diye duydum ne kadar doğru bilemiyorum eğer öyleyse ben öyle istemiyorum bulduğum doktorla sonuna kadar devam etmek istiyorum çünkü hamileligımın basından beri doktordan yana yüzüm gülmedı çık stres oldum buda bana panik atak olarak geri döndü
muayenehanesi var, muayenehanesi olan doktorlar genelde bir kaç hastane tercih ederler siz hangisini isterseniz orda doğum yapılır hep öyle oldu çevremde. Her hastanenin doğum için doktorla anlaşması olur (böyle bilinen iyi doktorların var) fiyat bilgisi verirler.
Google üzerinden bilgilerine ulaşıp bi gidin sizin tansiyon çok kötü, şakası olmaz

X