Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır ne ateş ne bir huysuzluk hiç birşey yaşamadık..zaten yapan hemşirede yapmayacak diyorr..çok nadir bebekte ateş yapması demişti bizde 3. ayyımızda yaptırmıştık şimdi 5 ayımızı bekliyoruzz...ücretsiz olması devlet aşıları arasına girmesi çok ii olmuşşş sırf kendim için düşünmedim tüm bebekler değerli sırf ekonomik rahatlığı olan ailelerin yaptırabilmesi bir devletin ayıbı olabilirdi....devletimize zeval gelmesin süper olmuşş..tüm bebekler çok değerlidir...hepsi birbirinden değerli...:1hug:a.spnömokok yaptıran arkadaşlar ateş yapıyor mu bebişte
Çok sevindim buna. İlk dozunu yaptırmıştık hastanede. Devlet ödüyorsa sağlık sigortası da artık karşılar mutlaka.
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum bu aşıyla ilgili... Kızımı bir çocuk hastanesinin klinik şefine muayeneye götürmüştüm bi kaç kez. Pnömokokla ilgili bir konuşma geçti ve dedi ki, önceden pnömokok vakası olmuyordu, yaptırmayın aşıyı gerek yok diyordum ama aşı çıktıktan bir süre sonra hastalar gelmeye başladı dedi. Ve en vurucu sözü söyledi... Aşı çıktıktan sonra havaya mikrop karıştırıyorlarmış. Böyle bir ülkede yaşıyoruz işte.. Gerçi bu tür şeyler kapitalist düzende hep var, ülkemize has değil ama çok acı..
pnomokok yaptırmadık biz oğluma,kaçıncı ayda yapılıyor arkadaşlar ,sağlık ocaklarında olacaksa artık özeline gerek var mıdır ki?
arkadaşlar pnömokok aşısının ilk dozunu özelden yaptık ikinciyi sağlık ocağında yaptıracağız ama benim kafama takılan şu her iki aşı aynı marka olmasa olur mu? aynı marka olmazsa etkisi olmaz mı?
bende ilk pnömokok ve zatüre aşısını özel hastanede yaptırdım.şimdi sağlık ocaklarına gelmiş diyorsunuzya acaba marka farkı varmıdır.ilkinde ateş olmamıştı acaba sağlık ocağında yaptırsam ateş olurmu ben şimdiye kadar hiç sağlık ocağına gitmedimde gerçekten bilmiyorum.ne yapmalıyım sizce