• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plnhsyn'nin Nişan Resimleri 10.07.2008 :)

çok teşekkür ederim mandilin sizler böyle güzel şeyler yazdıkça ben çok mutlu oluyorum çok sağolun kızlar :)

Allah mesut etsin, çok fotojeniksin güzel ve canlı bakıyorsun..............kaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim canım amin :) nişanımın olduğu dönem kilo aldığım bir döneme dnk geldi straplezde tereddüt etmiştim ama çok rahat ettim hiç bir sorun yaşamadım düşme problemi de yaşamadım gelinliğimi de straplez istiyorum ama gelinlik daha ağır olduğu için düşme problemi oluyor diyorlar bakalım artık :)

Göğüs kısmı sıkı yapılırsa sorun yaşamazsın, tekrar mutluluklar...:1hug:

çok teşekkür ederim esyn korktuğum şeylerden biriydi nişan ve düğün fotoları nişanı atlattık bakalım düğün resimleri de güzel olur inşallah.
ben de öyle düşündüm straplezi sıkı yaptırırsam sorun çıkmaz herhalde bir de zayıflarsam daha iyi olur :)

çok teşekkür ederim esyn korktuğum şeylerden biriydi nişan ve düğün fotoları nişanı atlattık bakalım düğün resimleri de güzel olur inşallah.
ben de öyle düşündüm straplezi sıkı yaptırırsam sorun çıkmaz herhalde bir de zayıflarsam daha iyi olur :)

Evet zayıflarsan daha iyi olur evlenince ve doğumdan sonra alacağın kiloları da düşünerek şimdiden diyete başlacokacimcoook

allah tamamına erdirsiiinnn a.s.
makyajın , bakışlarınnn, elbisen ... cok güzel olmuşşsun canımmm :1hug:

evet esyn haklısın inşallah 1 sene içinde vericem :)

hiç_kes çok teşekkür ederim canım çok sağol :)

Maşallah canım çok güzel bir gülüşün var.sende çok güzelsin bana kilolu gelmedin.sende benim gibisin.ben 2007 yazından beri nişanlıyım.askerlik yaptı onu bekledik sonrada ancak toparlanırız dedik.inşallah aileler arası huzursuzluk olmazsa nişanın uzamasında sorun yok

çok teşekkür ederim my_sakura amiin gelinliğimi çok merak ediyorum zaten acaba nasıl olacak :)

roselincim çok teşekkür ederim canım biraz göbek bölgem var 1 sene içinde 12-13 kilo almıştım inceydim normalde.sen benden önce nişanlanmışsın mutluluklar dilerim canım biz de rahat hazırlanalım dedik aileler uzak birbirine ama şu an için hiçbir sorunumuz yok inşallah olmaz da hayırlısıyla evleniriz

Back