• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plnhsyn'nin Nişan Resimleri 10.07.2008 :)

Allah mesut etsin canım.. gülen yüzünüzü soldurmasın opuyorumnanaktan tebrikler

zuzu44, on41, ay_82 çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için çok mutlu oluyorum inanın inşallah düğün resimlerimi de paylaşacağım sizlerle 7 ay sonra :)

ashminukal teşekkür ederim canım evet makyajımı ben de çok beğenmiştim ama sanırım düğünde aynı kişiye yaptıramayacağım çünkü o da evlendi ve sanırım çalışmıyorum ama rica edeceğim gerçekten bu işi biliyor tekrar tşk ederim canım

ycam canım tesadüfe bak :)) ya ben aslında siyah istemiyordum renkli olmasını çok istedim ama o kadar aramama rağmen bir türlü içime sinen bir kıyafet bulamadım siyahı normalde çok severim ağır bir renk çok giydim siyah abiye nişanımda değişiklik olsun istemiştim ama olmadı ama çok severek giydim kıyafetimi herkeste çok beğenmişti :) eminim sana da çok yakışmıştır.

canım çok teşekkür ederim çok mutlu oluyorum böyle güzel sözler duyunca :)

Nişan mekanı Otel Melia Kasım mı?Tanıdık geldi de..boshayallersmile

kusko canım sende mi sinoplusun ne güzel hemşerimi buldum :) ben de ilçesinde oturuyorum canım gerzedeyim bilir misin bilmiyorum gerzede say bar var orada olmuştu nişanım ayrıca çok çok çok teşekkür ederim :)

kusko canım sende mi sinoplusun ne güzel hemşerimi buldum :) ben de ilçesinde oturuyorum canım gerzedeyim bilir misin bilmiyorum gerzede say bar var orada olmuştu nişanım ayrıca çok çok çok teşekkür ederim :)

Evet Sinopluyum.:lepi:Gerzeyi biliyorum tabiide say bar.ı bilmiyorum.Canım allah tamamına erdirsin.Mutluluklar diliyorum.Öptüm seni.kaydirigubbakcemile3

Back