- 13 Haziran 2019
- 28
- 14
- 30
-
- Konu Sahibi Sule gamze kartal
Ben internetten aldim daha oncede kitap falan aldigim bir siteden ama desigim gibi evde kullanabileceginiz kalemi uygun fiyatli secin birde tabi guvendiginiz site olsun yeterliNerde aldınız ürünü
Bu besinci gun yer yer iyilesti ve bu acemice yapilmis yogun uygulanmamis ilk seans yinede ilk goze batan beyaz cizgiler yok tabii 100 de 100 eski hali olur mu bilmem ama su bile beni oyle mutlu etti ki en azindan bir caresi varmis diyorum ki ben 49 yasindayim genclerde cilt dahada guzel toparlar muhakkak deneyin derimSonuç alan arkadaşlar öncesi ve sonrası görüntülerini paylaşabilir mi?
Her gün mü uyguluyorsunuz? Cihazı ne kadara aldınız? Ne sıklıkla uygulamak gerekiyor. Benim de özellikle alt arka bacaklarımda var.Bu besinci gun yer yer iyilesti ve bu acemice yapilmis yogun uygulanmamis ilk seans yinede ilk goze batan beyaz cizgiler yok tabii 100 de 100 eski hali olur mu bilmem ama su bile beni oyle mutlu etti ki en azindan bir caresi varmis diyorum ki ben 49 yasindayim genclerde cilt dahada guzel toparlar muhakkak deneyin derim
Kabuklarınız çok erken dökülmüş benim 2 haftayı bulmuştu sık atış yapmıştım belki ondandır ciltten cilde fark oluyorBu besinci gun yer yer iyilesti ve bu acemice yapilmis yogun uygulanmamis ilk seans yinede ilk goze batan beyaz cizgiler yok tabii 100 de 100 eski hali olur mu bilmem ama su bile beni oyle mutlu etti ki en azindan bir caresi varmis diyorum ki ben 49 yasindayim genclerde cilt dahada guzel toparlar muhakkak deneyin derim
Her gün uygulanmıyor iki seans arası en az 1.5-2 ay olmalıHer gün mü uyguluyorsunuz? Cihazı ne kadara aldınız? Ne sıklıkla uygulamak gerekiyor. Benim de özellikle alt arka bacaklarımda var.
Yok bir kere uyguladim 5 gun once daha iyilesme surecinde ama ben cok memnunum simdi tam iyilessin yine foto koyarim 2 ay sonra tekrar bir yapcam cilt daha iyi toparlasin diye. Ben 40 euro civari aldim yani hollandada yasiyorum uygun fiyatli sectim sizde oyle yapinHer gün mü uyguluyorsunuz? Cihazı ne kadara aldınız? Ne sıklıkla uygulamak gerekiyor. Benim de özellikle alt arka bacaklarımda var.
Sağolun bana marka bilgisi verebilir misiniz? İnternetten baktım farklı farklı şekilleri var. Türkiye de çok daha pahalıdır.Yok bir kere uyguladim 5 gun once daha iyilesme surecinde ama ben cok memnunum simdi tam iyilessin yine foto koyarim 2 ay sonra tekrar bir yapcam cilt daha iyi toparlasin diye. Ben 40 euro civari aldim yani hollandada yasiyorum uygun fiyatli sectim sizde oyle yapin
Belki ben yogun uygulamadim belki sudocrem bilemiyorum birde siz doktorda yaptirdiysaniz plerx plazma aleti kullanmis olabilir onlar daha derinlemesine yapiyor olabilir. ama ben yinede yuksek seans paralari odemektense eve bir plazma kalemi alinmasi taraftariyim sirf catlaklara degil herturlu cizgilere uygulanabilirKabuklarınız çok erken dökülmüş benim 2 haftayı bulmuştu sık atış yapmıştım belki ondandır ciltten cilde fark oluyor
Simdi internette goz attim plazma kalem satin al diye pahalilarida var ama 185 yada 199tl olanlarda iyi geldi bana bence o fiyatlarda bir sey alin.Sağolun bana marka bilgisi verebilir misiniz? İnternetten baktım farklı farklı şekilleri var. Türkiye de çok daha pahalıdır.
Baktıklarınızın linkini atar mısınız? Siğil için vs için bir sürü çeşidi var plazma pen lerin.Simdi internette goz attim plazma kalem satin al diye pahalilarida var ama 185 yada 199tl olanlarda iyi geldi bana bence o fiyatlarda bir sey alin.
Calisma prensipleri ayni degisen bir sey yok. O yuzden illa bir marka degil uygun fiyatta bir alet alinBaktıklarınızın linkini atar mısınız? Siğil için vs için bir sürü çeşidi var plazma pen lerin.
bende bugun sipariş verebildim. hla memnunsunuz insaAllahBu besinci gun yer yer iyilesti ve bu acemice yapilmis yogun uygulanmamis ilk seans yinede ilk goze batan beyaz cizgiler yok tabii 100 de 100 eski hali olur mu bilmem ama su bile beni oyle mutlu etti ki en azindan bir caresi varmis diyorum ki ben 49 yasindayim genclerde cilt dahada guzel toparlar muhakkak deneyin derim
Cok nemnunum sonuclara gelince sol bacak ustu yuzde 90 diyebilirim sag bacak ustu yuzde 85 diye dusunebilirsiniz.ama ilk bakista yuzde yuz gibi gozukuyor yani dikkat etmezsen cilt tamamen iyilesmis gibi ilk o beyaz genis uzun cizgiler asla kalmiyor.yani denenmeye deger ve dedigim gibi ben 49 yasindayim zaten cildin toparlanmasi yavaslamis daha genc insanlarda ikinci seansa gerek kalmayabilir cunku cilt yapisi daha iyi daha guzel sonuclar alinabilir tavsiye ederim.bende bugun sipariş verebildim. hla memnunsunuz insaAllah
çok sevindim. gelince bende 40 yşındayım. iğne ucunu nekadar sokucağımızı kendisi ayarlıyor heralde değil mi. ne kadar derine inmeliyim acaba aynı sonuç için..Cok nemnunum sonuclara gelince sol bacak ustu yuzde 90 diyebilirim sag bacak ustu yuzde 85 diye dusunebilirsiniz.ama ilk bakista yuzde yuz gibi gozukuyor yani dikkat etmezsen cilt tamamen iyilesmis gibi ilk o beyaz genis uzun cizgiler asla kalmiyor.yani denenmeye deger ve dedigim gibi ben 49 yasindayim zaten cildin toparlanmasi yavaslamis daha genc insanlarda ikinci seansa gerek kalmayabilir cunku cilt yapisi daha iyi daha guzel sonuclar alinabilir tavsiye ederim.
Aman sakın iğne ucu deriye sokulmuyor temas etmeden atış yapıyorsunuzçok sevindim. gelince bende 40 yşındayım. iğne ucunu nekadar sokucağımızı kendisi ayarlıyor heralde değil mi. ne kadar derine inmeliyim acaba aynı sonuç için..
aaaa hiç öyle düşünmemeiştim. artık gelince inceliyim ona göre sorayım. tesekkurlerAman sakın iğne ucu deriye sokulmuyor temas etmeden atış yapıyorsunuz
Videoları izleyebilirsiniz bilgilenmek amacıylaaaaa hiç öyle düşünmemeiştim. artık gelince inceliyim ona göre sorayım. tesekkurler