Plazmapen ile çatlak tedavisi

Aslında itiraf etmem gerekirse plazma Pen cihazını alıp kendim yaptım ve alt bacaklarımda ilk seansta inanılmaz küçülmeler oldu şimdi dermaroller ile destekleyip devam edeceğim dermaroller ile birlikte e vitamini ampulü kullanınca cilt yenileniyormuş
Merhaba bana da yazar mısınız hangi cihazı aldınız nasıl yaptınız, uzun zamandır araştırıyorum etkili bi yöntem yok malesef plazmapen etkili görünüyor.

Aslında itiraf etmem gerekirse plazma Pen cihazını alıp kendim yaptım ve alt bacaklarımda ilk seansta inanılmaz küçülmeler oldu şimdi dermaroller ile destekleyip devam edeceğim dermaroller ile birlikte e vitamini ampulü kullanınca cilt yenileniyormuş
Yakından takipcinim bende bu gün aldım plazma pen sonuç nedir acaba

Yakından takipcinim bende bu gün aldım plazma pen sonuç nedir acaba
Bir kere uyguladım daha ama ben çok memnun kaldım buz lazere de gittiğim için uygulayamıyorum bi zararı yok dediler ama yine de emin olamadım 🤭 tamamen geçme gibi bir durum söz konusu değil fakat inanılmaz etki etti ben elbise etek giyemezdim çok takıyordum ama şimdi rahat rahat giyiyorum istediğimi tabi ciltten cilde de fark olur

Bu tedavi ile çatlak tamamen geçen var mi
Muhakkak alip yapin ben suan 49 yasindayim catlaklarim bacakta 15 yasinda 2 ayda 13 kilo alinca olusmustu yani cok eski catlaklar yapali bugun dorduncu gunum yaptigim alan bayagi iyilesti sonucu gorebiliyorum ve gozume ilk carpan beyaz cizgiler yok gercekten ise yariyor ki ben sadece cizgiler uzerinde calistim yani muhakkak deneyin

bende almayı düşüüyorum. benimde ergenlikten kalma insa Allah faydası olur. 4 gün erken değilmi sonuç için acaba. birde yaptıktan hmen sonra bi şey sürüyormusunuz
Ben suduko kremini hemen kullandim izledigim videolarda kimi kullanmis kimi bir sey kullanmamis.benimde yaptigim yer bacak ustu yari yariya islem alani iyilesti ve iyilesen yerde beyaz catlaklar fark edilmiyor belki cilt altinda iyilesme olmuyordur ama goruntu olarak o kadar fark ediyor ki cok mutluyum. Tabi simdi tam iyilesme olsun yine yazarim tam sonucu ama su haliyle bile derim ki yapmaya deger. Once dirsekte denemistim tabi sonucta hergun plasma kalemi kullanmiyoruz ordaki cildde toparladi kendini yani bir plazma kalemi ile cok derde deva oluyor.

Ben suduko kremini hemen kullandim izledigim videolarda kimi kullanmis kimi bir sey kullanmamis.benimde yaptigim yer bacak ustu yari yariya islem alani iyilesti ve iyilesen yerde beyaz catlaklar fark edilmiyor belki cilt altinda iyilesme olmuyordur ama goruntu olarak o kadar fark ediyor ki cok mutluyum. Tabi simdi tam iyilesme olsun yine yazarim tam sonucu ama su haliyle bile derim ki yapmaya deger. Once dirsekte denemistim tabi sonucta hergun plasma kalemi kullanmiyoruz ordaki cildde toparladi kendini yani bir plazma kalemi ile cok derde deva oluyor.
Sudocrem yani annem cocuklar kucukken suduko derdide bende otomatige baglayip oyle yazmisim.pisik kremi cocuklarim artik buyudu ama normalde topuk catlaklarina falanda iyi hep bulunur ama siz baska bir seyde kullanabilirsiniz tabi

merhaba siz yaparken 5 li ucu mu kullandınız birde resmini bana yollayabilri misiniz mümkünse cihazın

Eklentiler

• 20200822_203027.jpg
    20200822_203027.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 361
X