-
- Konu Sahibi Sule gamze kartal
Merhabalar hangi marka plazmapen aldınız acaba sonuç nedir bende kendim almak istiyorum korkuyorum yapabilir miyim diyeAslında itiraf etmem gerekirse plazma Pen cihazını alıp kendim yaptım ve alt bacaklarımda ilk seansta inanılmaz küçülmeler oldu şimdi dermaroller ile destekleyip devam edeceğim dermaroller ile birlikte e vitamini ampulü kullanınca cilt yenileniyormuş
Merhaba isterseniz mesaj atabilirimMerhabalar hangi marka plazmapen aldınız acaba sonuç nedir bende kendim almak istiyorum korkuyorum yapabilir miyim diye
Canım bana da önerdiğin cihazın markasını yazarmısın bende çatlaklarım için düşünüyorumSonucunuzu bekliyorum bende alt bacak arkasına yaptırdım epey küçülmeler oldu diyebilirim
Merhaba sonuçlarınız nasıl acaba ben de almayı düşünüyorum çatlaklarım için ?Merhaba bende cihazı alıp uyguladım.ama amaç ilk etapta 2 hafta boyunca hiçbirşey sürmeden yarayı kurutup dökmek..kabuklar döküldükten sonra madacasol ve e vitavimini kullanmak etkili deniyor.sizin nasıl oldu fark gördünüz mü
Sizde de işe yaradı mı? Biraz Bilgi verir misiniz acaba son durum hakkında. Meraklı gözlerle beklirimMerhaba bende cihazı alıp uyguladım.ama amaç ilk etapta 2 hafta boyunca hiçbirşey sürmeden yarayı kurutup dökmek..kabuklar döküldükten sonra madacasol ve e vitavimini kullanmak etkili deniyor.sizin nasıl oldu fark gördünüz mü
Merhaba alt bacaklarıma 1 seans uyguladım 2. Seansı uygulama fırsatı bulamadım daha ama gözle görülür fark var bu kadar beklemiyordum açıkçasıSizde de işe yaradı mı? Biraz Bilgi verir misiniz acaba son durum hakkında. Meraklı gözlerle beklirim
Merhaba ben çok araştırdım marka olarak burdan yazmam doğru olur mu bilmiyorum isterseniz mesaj olarak atabilirim size. Cihazı kendim aldım bacaklarımdaki çatlaklar için uyguladım. Yalnız çok acı veren bir işlem ben anestezisiz krem kullanmadan yaptım ama işlemden memnunum diyebilirim hem deride gerginlik yapıyor hem de çatlaklara iyi geliyor.
Uyguladiniz mi cihazi acabaÇatlaklarınız ne durumda? Başka iz kaldı mı? Bende alıp uygulamayı düşünüyorum. Bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba,nasilsiniz? Catlaklariniz ne durumda,umarım hersey yolundadir. Aldıginiz cihazin ismi nedir acaba? Okadar cok olana pen adinda cihaz varki,şaşırdım hangisini alacagimiMerhaba ben alalı neredeyse 1 sene oldu ünlü internet sitesinden almıştım burayı kullanmayı çok bilmiyorum marka söylersem belki yanlış yapmış olurum ama isterseniz özelden kendi aldığım cihazı atabilirim size. Benim cihazım beyaz renkte ve kenarlarında sarı yerleri var bazı doktorlar ve estetisyenlerde aynı cihazdan gördüğüm için onu almıştım ama başka önerebileceğim bir cihaz daha var ben alırken o cihazı görmemiştim
Merhaba, hangi markayı aldınız acaba burdan yazmak istemezseniz mesaj olarak atabilir misinizAslında itiraf etmem gerekirse plazma Pen cihazını alıp kendim yaptım ve alt bacaklarımda ilk seansta inanılmaz küçülmeler oldu şimdi dermaroller ile destekleyip devam edeceğim dermaroller ile birlikte e vitamini ampulü kullanınca cilt yenileniyormuş