- 30 Eylül 2020
- 2
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi Sule gamze kartal
-
sizin çatlaklarınızın öncesi sonrası fotoğraflarını atar mısınız çok merak ediyorum ben de çok muzdaribim çatlaklardanAradan yine 10 gun gecmis sizde durum nasil merak ettim iyilesme nasil gecti catlaklar ne oldu
En son cigdem hanim vardi burda o yapti hem makinayida Tr den aldi ben yurtdisinsayim ayni marka yoktur belki.konuyu acan Sule hanimda bilgi verebilir belki. Benim tavsiyem kesinlikle yapin gercekten faydali ki ben 49 yasindayim siz genclerin cildi zaten taze ve daha guzelde toparlar
Cok teşekkürlerEn son cigdem hanim vardi burda o yapti hem makinayida Tr den aldi ben yurtdisinsayim ayni marka yoktur belki.konuyu acan Sule hanimda bilgi verebilir belki. Benim tavsiyem kesinlikle yapin gercekten faydali ki ben 49 yasindayim siz genclerin cildi zaten taze ve daha guzelde toparlar
Merhaba, son durumunuz nedir, bilgi verir misiniz. İşlem sonrası krem sürüyor musunuz kabukların kendi kendine dökülmesini mi beklemek gerekiyorbir hafta oldu benim kabuklar hala dökülmedi.. bakalım. insaAllah iyi gelicek. sonucu yazıcam
Yapmadan önce hiçbir şey sürmedim ama acı hissi oluyor baya dayanamam derseniz anestezi içerikli kremlerden kullanabilirsiniz. Kremi sürüp streç filmle üzersini kapattıktan sonra 45 dk bekletin ve uygulama yapın demişti danıştığım güzellik uzmanı. Ben uygulamadan sonra da herhangi bir şey kullanmadım kabukların kendiliğinden kuruyup dökülmesi önemli duşta lif bile sürmedim tamamen dökülene kadar. Ama isterseniz serum fizyolojik kullanabilirsiniz demişti güzellik uzmanı tamamen tercihe bağlı.Ben de plazma pen aldım ama işlemi yapmadan önce bisey sürmek lazım mi işlem bittikten sonra napmak lazım bilmiyorum lütfen yazar mısınız hepimiz aydınlanalım?
Rica ederimOmcelikle çok teşekkür ederim Madecasol kullanmak lazım mi acaba?fucidin diyen de var acayip kafam karıştı.Siz hangi bölgeye uyguladınız ve ise yaradı mı?
ben çok memnun kaldım yaptırdığım yeri söylemeyeyim oradaki kişilerle çok tartışma yaşadım hadsizlerdi ama işlem sonucu mükemmeldi ona diyecek bir şeyim yokSon zamanlarda çok gözde bir yöntem.Var mı çatlak için tedavi yaptırıp memnun kalan hanımlar?
Kaç seans yaptırdınızben çok memnun kaldım yaptırdığım yeri söylemeyeyim oradaki kişilerle çok tartışma yaşadım hadsizlerdi ama işlem sonucu mükemmeldi ona diyecek bir şeyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?