evet bencede antik taş ama eşim balkon kapısını kaldırmak istemiyor off kötü olmasa bariSalonla bütünlük sağlarmı bilemedim ama antik taş daha güzel bence
balkonun kapanmasına eşimde istemedi teşekkür ederim cevabınız için bende karar verdim antik taşantik taş ve balkon kapanmasın
Rica ederim güle güle kullanın şimdiden :)balkonun kapanmasına eşimde istemedi teşekkür ederim cevabınız için bende karar verdim antik taş
kk zevkli hatunları bana da bir fikir verirseniz sevinirm kızlar tv yi bu duvara astık şimide buraya taş duvar yaptırıcam sizlere 2 sorum var
1. balkonu kapatırayım mı ? yada kapatmaadanda taş duvar güzel olur mu ?
2.buraya patlama taş mı yoksa antik taş duvar mı yaptırayım ????
ayyy evet çok güzeller teşekkür ederim bayıldımEki Görüntüle 1310964 Eki Görüntüle 1310972 Eki Görüntüle 1310973 Canım bence beyaz tuğla duvarıda düşün çok hoş duruyor :)
Canım istediğin boyutta yapabiliyorlar bence araştır bi çok hoş duruyorayyy evet çok güzeller teşekkür ederim bayıldımben bunları görmemiştim ama malesef benim ki bu kadar uzun olamıyacak çünkü eşim balkon kapısını kapanmasını istemiyor
canım eşimle birlikte yapıcaz böyle işler eşimin elinden geliyorCanım istediğin boyutta yapabiliyorlar bence araştır bi çok hoş duruyor
oh oh öyleyse bence beyaz tuğla yapun canım maşallahcanım eşimle birlikte yapıcaz böyle işler eşimin elinden geliyor
teşekkür ederim canım gecen sene çocuk odasına,banyoya,yatak odasına ve balkona dolap yaptıkoh oh öyleyse bence beyaz tuğla yapun canım maşallah
teşekkür ederim canım gecen sene çocuk odasına,banyoya,yatak odasına ve balkona dolap yaptıkbu sene oturma odasına beyaz tuğla ,mutfagımızada duvar kağıdı,cocuk odasınada açılınca yatak olan ikea divanına benzeyen dıvan yapıcaz ikea pek sağlam degilde daha güzelleri sizin olur inşallah
ben patlak beyaz taşı araştırdım mugla beyazı 700 tl tuttu ondan vazgectim şuan beyaz tuğla yapıcam onu daha araştırmadımkızlar taş duvarların maliyeti ne kadar oluyor?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?