O evden eve degisiyor ya.Bizim ev 2+1.100 m2 kucuk bir ev gerci.480 geldi ve 24 saat hic kapanmaz bizde dogalgaz malum cocuklar var evde.
Konu sahibi ,gider paylasimlariniz bizimkine yakin.Gerci benim yüküm daha bile fazla size gore ,benimki sizde olsa bayilirdiniz heralde
tüm faturalar,aidat(1300lira)cocuklarin tamamlayici sigorta parasi (2000),kresin aidat-1400- ve kulup parasi bu ay 4000(bagimsiz anaokulu),is donusu yalnizken eve yaptigim alisveris,kabarik kredi karti,yeni kurutma mak aldik benim karttan gectik...Esim de evin kredisi 2400 lira,cocuklarin servis parasi 2500 ve kredi kartı ne geliyorsa,pazar ve kasap, onda.gerisini yatirim icin borsada degerlendiriyor.Bizde farkli olarak istedigim an haberli habersiz maas kartini alip evin tum ihtiyaclarini her seyi aliyorum.
Sizin rahatsiz oldugunuz ki bence haklisiniz benim param,bana karisma demesi,kendin al demesi.Bazen ekstra masraflar cikar gerekli ya da gereksiz ve karsidan bu laflari duysam uzulurdum ben de ne yalan soyleyeyim cok kirilirdim.O kirginlik zamanla esime karsi kurulmaya dönüşürdü hatta.Her yaptigi,soyledigi batardi eminim.Hediye konusunda bir sey diyemeyecegim cunku bizde de o hediye olayi yok,istiyorsan alalimdir o.Bu da her evliligin dinamigi iste.
Sizin yapacaginiz bir sey yok gibi duruyor madem bosanma dusunmuyorsunuz.Kavga dovus baska bir masrafi itelemeye calisin en amiyane tabirle :) Ama o birikime dikkat edin yine de napiyor birikim birikim diye bir bakin bakalim.