• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

plazma arkasına taş duvar ???

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.816
123.232
1.123
kk zevkli hatunları bana da bir fikir verirseniz sevinirm kızlar tv yi bu duvara astık şimide buraya taş duvar yaptırıcam sizlere 2 sorum var
1. balkonu kapatırayım mı ? yada kapatmaadanda taş duvar güzel olur mu ?
2.buraya patlama taş mı yoksa antik taş duvar mı yaptırayım ????

Eklentiler

• 20140330_205833.jpg
    20140330_205833.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 1.715
patlatma taş resmi 1. antik taş duvar 2nci resim

Eklentiler

• images.jpg
    images.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 1.155
  • tuğla-ve-taş-duvar-kaplama-paneli-8.jpg
    tuğla-ve-taş-duvar-kaplama-paneli-8.jpg
    692 KB · Görüntüleme: 5.201
patlatma taş çok güzel oluyor arkadaşım ben 1 yıl civarında kalite kontrolünde çalışmıştım mobilyalarına uyumlu taş renkleri de var balkonu kapattır bütün olsun görüntü

kk zevkli hatunları bana da bir fikir verirseniz sevinirm kızlar tv yi bu duvara astık şimide buraya taş duvar yaptırıcam sizlere 2 sorum var
1. balkonu kapatırayım mı ? yada kapatmaadanda taş duvar güzel olur mu ?
2.buraya patlama taş mı yoksa antik taş duvar mı yaptırayım ????
gizli teras (58).JPG
Beyaz_antik_tugla_uygulamasi_bostanci_6.jpg
banyoda-tugla-duvar-kullanimi-dekorasyonu-12.jpg
Canım bence beyaz tuğla duvarıda düşün çok hoş duruyor :)

oh oh öyleyse bence beyaz tuğla yapun canım maşallah :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
teşekkür ederim canım gecen sene çocuk odasına,banyoya,yatak odasına ve balkona dolap yaptık :nazar::nazar: bu sene oturma odasına beyaz tuğla ,mutfagımızada duvar kağıdı,cocuk odasınada açılınca yatak olan ikea divanına benzeyen dıvan yapıcaz ikea pek sağlam degilde daha güzelleri sizin olur inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::KK60::KK60::KK60:

teşekkür ederim canım gecen sene çocuk odasına,banyoya,yatak odasına ve balkona dolap yaptık :nazar::nazar: bu sene oturma odasına beyaz tuğla ,mutfagımızada duvar kağıdı,cocuk odasınada açılınca yatak olan ikea divanına benzeyen dıvan yapıcaz ikea pek sağlam degilde daha güzelleri sizin olur inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::KK60::KK60::KK60:

Cümleyle canım inş huzurla sağlıkla oturun :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Back