- Konu Sahibi DUHANEYMEN
-
MERHABA;
EĞİTİCİ KÖPEKCİK:40 TL
PLAYSKOOL İLK ARABAM: 60 TL
iKİSİDE TEMİZDİR. LEKE V.B YOK
merhaba ikisi 75 tl olursa alıyım 😉
kopek calisir vaziyette ise talibim takas dusunurmusunuz ? Dusunmezseniz fiyat olarak 30 liraya hemen alirimMERHABA;
EĞİTİCİ KÖPEKCİK:40 TL
PLAYSKOOL İLK ARABAM: 60 TL
iKİSİDE TEMİZDİR. LEKE V.B YOK
kopek calisir vaziyette ise talibim takas dusunurmusunuz ? Dusunmezseniz fiyat olarak 30 liraya hemen alirim
Kargo sizemi ait olucak ? /son fşyat ne düşünüyorsunuz ??
Adidas neo Spor ayakkabi var dusunursen yanina hediyede koyabilirimMerhaba 30 tl ye vermeyi düşünmüyorum. Takas olarak ne düşünüyorsunuz
Adidas neo Spor ayakkabi var dusunursen yanina hediyede koyabilirim
ozelden yazamadm yanina ne istersin mesela varsa aradigin bisey ona gore bakaymCanım adidas ayakkabı ilanını gördüm gayet temiz duruyor yanına orijinal adidas yada başka birşey koyarsan takas yapalım sen takas dusundugun ürünü gulem26@hotmail.com adresine gönder
canm benm adidas eşofman takımı için kaçtır yazıyorum beden ve fiyat belirtirmisin diye haber bekliyorumozelden yazamadm yanina ne istersin mesela varsa aradigin bisey ona gore bakaym
Canim beden 86 cm fiyat 20 tl hic giyilmedi yanliz belirteyim orji degilcanm benm adidas eşofman takımı için kaçtır yazıyorum beden ve fiyat belirtirmisin diye haber bekliyorum
tmm cnm teşekkürlerCanim beden 86 cm fiyat 20 tl hic giyilmedi yanliz belirteyim orji degil
ozelden yazamadm yanina ne istersin mesela varsa aradigin bisey ona gore bakaym
ozelden yazamadm yanina ne istersin mesela varsa aradigin bisey ona gore bakaym
Merhaba hala duruyor mu oyuncaklar neredesiniz en son ne olur fiyatta
sizden hbr bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?