- 26 Ekim 2022
- 575
- 250
- 33
- Konu Sahibi eylulum3434
Umarım seninkide hemencecik yükselir annesiAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım senin değerin yine çok iyiymiş maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım seninkide hemencecik yükselir annesiAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım senin değerin yine çok iyiymiş maşallah
Ama her an adet olacakmışım gibi hissediyorum çok aşırı bel ve karın ağrAdet günümde kan testi 31 çıktı benim. Şuan 9 haftalık hamileyim
çok üzüldüm inanın inşallah allah kısa zamanda nasip eder benim durumuma benzermiydi durumunuz acabaStrese sokma kendini rahat ol canım ya kötüyü çağırma sen ne kadar kötüyü cagirsan gelir yaaa rahat ol aaaa ama çok sıkıyorsun kendini düşünme kafandan at inşallah sağlıkla ilerler lütfen ama bende böyle oldum sonumm hüsranla sonlandı sen yapma bari güzelce ilerlersin
Umarım seninkide hemencecik yükselir annesi
allah razı olsun canim saol allah isteyen herkese nasip etsin inşallahUmarım seninkide hemencecik yükselir annesi
İnşallah benimde yerleşiyordur canım çok saolO bende hala devam ediyor bi çok hamile kadınla da konuştum hala adet ağrısı gibi ağrıları var bebek rahime yerleştiği baskı yaptığı için ağrı oluyormuş
Evet canım ben adete günü öğrendim 15.3 çıkmıştı belim kaşıklarım hata sağ bacağıma bile vururdu sorna 3 gün sorna kan verdim 32.3 çıkmıştı beğenmemiştim değerimi 10 gün sorna doktor gelmemi söyledi kese görünmez suan sürekli kan vermene gerek yok dedi ama benim içime hep bi sıkıntı girdi değerden dolayı ama hastaneye de gitmedim sürekli 10 gün sorna randevu aldım kese görünür diye hepte kötüyu düşünürdüm sorna ruyama kadar girdi ruyada hasta oldugumu gordum ruyadan 2 3 gun sorna kahveren akintim başladı 10 gün sorna ya aldığım randevu günü akintim başladı hastaneye gittim değerim 431 di ve düşük yapıcağım söylendi sornasinda kanamam başladı 1 hafta kanamayla sonlandi ve sna onerim ne olursa olsun strese girme için ferah tut kötüyü çağırma şuan belki stresten bile ağrıyor olabilir hemede gebelikte gayet normal şeylerde olabilirAma her an adet olacakmışım gibi hissediyorum çok aşırı bel ve karın ağr
çok üzüldüm inanın inşallah allah kısa zamanda nasip eder benim durumuma benzermiydi durumunuz acaba
Ayyy canım senin bas baya bebekmiş gerçekten stres çok kötü bisey geç döllenemden düşük çıkmıştır canım senin kimyasal falan değildi bence sen düşüj yapmişsin umarin en kısa sürede güzel haberlerini alırımEvet canım ben adete günü öğrendim 15.3 çıkmıştı belim kaşıklarım hata sağ bacağıma bile vururdu sorna 3 gün sorna kan verdim 32.3 çıkmıştı beğenmemiştim değerimi 10 gün sorna doktor gelmemi söyledi kese görünmez suan sürekli kan vermene gerek yok dedi ama benim içime hep bi sıkıntı girdi değerden dolayı ama hastaneye de gitmedim sürekli 10 gün sorna randevu aldım kese görünür diye hepte kötüyu düşünürdüm sorna ruyama kadar girdi ruyada hasta oldugumu gordum ruyadan 2 3 gun sorna kahveren akintim başladı 10 gün sorna ya aldığım randevu günü akintim başladı hastaneye gittim değerim 431 di ve düşük yapıcağım söylendi sornasinda kanamam başladı 1 hafta kanamayla sonlandi ve sna onerim ne olursa olsun strese girme için ferah tut kötüyü çağırma şuan belki stresten bile ağrıyor olabilir hemede gebelikte gayet normal şeylerde olabilir
Kimyasalda oluyormuş böyleAma seninki 1gun ara olmasına rağmen güzel yükselmiş
Hayir güzel yükselirse kimyasal olmuyor benim bildiğim çok fazla düşünme kimyasala kafa yorma canım inşallah saglikla ilerlerKimyasalda oluyormuş böyle
Inşallah canım hayla bekliyorum mayısta düşügum oldu bir adet kanamasını geride bıraktım inşallah bu ay güzel haberler alırım çok zordu allah kimsenin başına getirmesinAyyy canım senin bas baya bebekmiş gerçekten stres çok kötü bisey geç döllenemden düşük çıkmıştır canım senin kimyasal falan değildi bence sen düşüj yapmişsin umarin en kısa sürede güzel haberlerini alırım
İnsallah canm saolHayir güzel yükselirse kimyasal olmuyor benim bildiğim çok fazla düşünme kimyasala kafa yorma canım inşallah saglikla ilerler
Amin canim senin ilk mi gercekten stres yapmayinca oluyor bende stres yapmiyordum aslinda şühpelerim artinca stres oldumInşallah canım hayla bekliyorum mayısta düşügum oldu bir adet kanamasını geride bıraktım inşallah bu ay güzel haberler alırım çok zordu allah kimsenin başına getirmesin
Evet ilk canım aynen öyle işte o stres bütün herşeyi etkiliyor hıc şüphe etme gayet güzel artmış ve çok kan verme daha çok yeniAmin canim senin ilk mi gercekten stres yapmayinca oluyor bende stres yapmiyordum aslinda şühpelerim artinca stres oldum
Evet ilk canım aynen öyle işte o stres bütün herşeyi etkiliyor hıc şüphe etme gayet güzel artmış ve çok kan verme daha çok yen
benim de 2 ci olacak allah izin verirse benim kızım 1.5 sene sonra oldu şimdi 4 yaşinda hic korunmadim 4 senedir nasip olmadi zaten kızım biraz enerjik hareketli diye okula başlayana kdr olmasini istemiyordum oluruna biraktim olursa olur dedim cabalamadim yani ama bu ay ağrılar beni strese soktu şühpelenip yapmıştım yoksa allaha şükür evladim var bitane seninde en kısa zamanda olacaktır canim anliyorum seni insan ilk cocuk olunca acayip stres yapiyor bende 1.5 sene sonra dedim amannn yeter ya bi baktim o ay olmuş nasip işte az kaldimi gününe canim insallah bu ay guzel haberlerini veririsn bizlereEvet ilk canım aynen öyle işte o stres bütün herşeyi etkiliyor hıc şüphe etme gayet güzel artmış ve çok kan verme daha çok yeni
Yaaaaa masallah 4 yasinda bi kizinin olmasi çok güzel allah anali babalı büyütsün allah nazarlardan saklasin inşallah hamilesindir kucuk kizina bi kardes getirisin canım korumayarak çok iyi yaptın oluruna bırakmak bazen en iyisi oluyor hadi hayırlısı bende ilk dönemler istemedim yeni evliyiz diye sorna etrafımda çok insanlar getir bilmem ne dedi oysa daha çok yeni evliydik kimseyi dinlemedim kendim istiyorsam bitmiştir diye sorna 1yilin sonuna geldik tam oldu derken düşükle sonuçlandı hayırlısı canım bende istiyordum artık acikcasibenim de 2 ci olacak allah izin verirse benim kızım 1.5 sene sonra oldu şimdi 4 yaşinda hic korunmadim 4 senedir nasip olmadi zaten kızım biraz enerjik hareketli diye okula başlayana kdr olmasini istemiyordum oluruna biraktim olursa olur dedim cabalamadim yani ama bu ay ağrılar beni strese soktu şühpelenip yapmıştım yoksa allaha şükür evladim var bitane seninde en kısa zamanda olacaktır canim anliyorum seni insan ilk cocuk olunca acayip stres yapiyor bende 1.5 sene sonra dedim amannn yeter ya bi baktim o ay olmuş nasip işte az kaldimi gününe canim insallah bu ay guzel haberlerini veririsn bizlere
Canım beden sağliksiz gebeliği kabul etmiyormuş aslında o sebepten düşük oluyormuş kendim icinde konuşuyorum aslında herşeyde var bi hayır benim eşimde ilk 3 ay istemedi çok büyük konuştu aslında 2 sene yapmam istemiyorum genciz daha zamani var ne bu acelen cart curt derken birden istedi ve olmadi işte sonradan oldu beni tedaviye fln yollamisti o zaman bende hic birsey yoktu malesef o hic test yapmamişti meğersem ondaymış sıkıntı kızımdan once az bişey hareketsizlik vardi gecen sene yaptiğinda ise neredeyse yuzde 1 hareketlilik vardi yani yani öluydü sonra işte ilac fln kullandi 1 ay birakti işte sigarayi azaltti dikkat etti yemesine icmesine yuzde 25 olmuştu 2 ay once ama doktorlar 40 45 te oluyor diyor o yuzden de acikcasi kimyasal gebelik diye aklim kurcalaniyor .Yaaaaa masallah 4 yasinda bi kizinin olmasi çok güzel allah anali babalı büyütsün allah nazarlardan saklasin inşallah hamilesindir kucuk kizina bi kardes getirisin canım korumayarak çok iyi yaptın oluruna bırakmak bazen en iyisi oluyor hadi hayırlısı bende ilk dönemler istemedim yeni evliyiz diye sorna etrafımda çok insanlar getir bilmem ne dedi oysa daha çok yeni evliydik kimseyi dinlemedim kendim istiyorsam bitmiştir diye sorna 1yilin sonuna geldik tam oldu derken düşükle sonuçlandı hayırlısı canım bende istiyordum artık acikcasi
Ben gittim bi sıkıntı yoktu ama eşim gitmediCanım beden sağliksiz gebeliği kabul etmiyormuş aslında o sebepten düşük oluyormuş kendim icinde konuşuyorum aslında herşeyde var bi hayır benim eşimde ilk 3 ay istemedi çok büyük konuştu aslında 2 sene yapmam istemiyorum genciz daha zamani var ne bu acelen cart curt derken birden istedi ve olmadi işte sonradan oldu beni tedaviye fln yollamisti o zaman bende hic birsey yoktu malesef o hic test yapmamişti meğersem ondaymış sıkıntı kızımdan once az bişey hareketsizlik vardi gecen sene yaptiğinda ise neredeyse yuzde 1 hareketlilik vardi yani yani öluydü sonra işte ilac fln kullandi 1 ay birakti işte sigarayi azaltti dikkat etti yemesine icmesine yuzde 25 olmuştu 2 ay once ama doktorlar 40 45 te oluyor diyor o yuzden de acikcasi kimyasal gebelik diye aklim kurcalaniyor .
Canim hic hastaneye gittiniz mi ikinizdede sorun falan yok dimi gotmediyseniz mutlaka gidin canim yoksa benim gibi boşuna ilac falan kullanma yok vitamin car curt boşuna şişirdi hepsi beni
Eşinde gitmeli bence canim hayirlisi olsunBen gittim bi sıkıntı yoktu ama eşim gitmedi
Düşünüyoruz canım aynn hayirlisiEşinde gitmeli bence canim hayirlisi olsun