- 15 Temmuz 2008
- 5.951
- 9
- Konu Sahibi KARTOPU344
Merhabalar,emekleyip ,tutunarak ayağa kalkmaya başlayan oğlum için yürümesini kolaylaştıracak playskool ilk arabam arıyorum.
yardımlarınız için teşekkürler.
yardımlarınız için teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende var-oğluma almıştım fakat oğlum pek kullanmadı şimdi odasında duruyor.eğer istersen ben satabilirim
canım mesajını şimdi gördüm,oğlum artık yürümeye başladı o sebeple artık istemiyorum,ben yürümeye yardımcı olsun diye alacaktım. teşekkürler.
merhabalar--bende oğluma merak edip almıştım .fakat benimkide direk yürümeye başladı-pek kullanmadım...insan bazen çocuklardan çok kendisi özeniyor:)) hayırlıolsun adımlarınız
ilk arabam bende var. sıfır ayarında pek kullanmadık.
40 tl ye veriyorum almak isteyen olursa istanbul anadlu yakası n da ikamet ediyorum
30 tl ye verirseniz almak isterim
arkadas alırsa hayırlısı olsun ama almazsa talıbım
canım özelden msj atmışsın ama ben cvp yazamıyorum hakkım yok eğer sanada uygunsa yarın elden teslim alabilirim, özelden tel numarası ya da mail adresi verirmisin yarın sana ulaşabilmek için,ikametggah ettiğin yere yakın bilinen bi yer tarif edersen daha uygun olur
canım arkadaşla yarın iletişime geçeceğim.
ben de yaramaz toplar ve yürüteç var istersen onlarla ilgilide görüşebiliriz.
merhaba bende var-oğluma almıştım fakat oğlum pek kullanmadı şimdi odasında duruyor.eğer istersen ben satabilirim
canım arkadaşla yarın iletişime geçeceğim.
ben de yaramaz toplar ve yürüteç var istersen onlarla ilgilide görüşebiliriz.