A aybike77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2013 2.504 128 123 İzmir 13 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emis53 #21 emis53 .!.: 45 tl son fiyat Genişletmek için tıkla... bir yanlışlık mı oldu yoksa ben mi anlamadım ürün satılmayınca satılsın diye fiyat düşürürler, sizde fiyat çıkmış
emis53 .!.: 45 tl son fiyat Genişletmek için tıkla... bir yanlışlık mı oldu yoksa ben mi anlamadım ürün satılmayınca satılsın diye fiyat düşürürler, sizde fiyat çıkmış
F Forever123 Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2013 4 0 6 34 Bursa 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emis53 #22 Özelden msj atamıyorum.kargoda bana ait olucak o yuzden dediğim fiyata olur derseniz özelden telefonunuzu yazarsanız size ulaşabilirim.
Özelden msj atamıyorum.kargoda bana ait olucak o yuzden dediğim fiyata olur derseniz özelden telefonunuzu yazarsanız size ulaşabilirim.
B blksyvz Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 47 0 46 Konya 14 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emis53 #23 forever123 .!.: özelden msj atamıyorum.kargoda bana ait olucak o yuzden dediğim fiyata olur derseniz özelden telefonunuzu yazarsanız size ulaşabilirim. Genişletmek için tıkla... satıldımı fiyatı nekdar oldu ben almayı düşünüyorum
forever123 .!.: özelden msj atamıyorum.kargoda bana ait olucak o yuzden dediğim fiyata olur derseniz özelden telefonunuzu yazarsanız size ulaşabilirim. Genişletmek için tıkla... satıldımı fiyatı nekdar oldu ben almayı düşünüyorum
E emis53 Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 230 1 316 Diğer 16 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emis53 #24 blksyvz .!.: satıldımı fiyatı nekdar oldu ben almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... mehaba hayır satılmadı fiyatta başka bi ilanımla karıştırdım fiyat 40 tl ama pazarlık payı yok maalesef
blksyvz .!.: satıldımı fiyatı nekdar oldu ben almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... mehaba hayır satılmadı fiyatta başka bi ilanımla karıştırdım fiyat 40 tl ama pazarlık payı yok maalesef
E emis53 Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 230 1 316 Diğer 16 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emis53 #25 Forever123 .!.: Özelden msj atamıyorum.kargoda bana ait olucak o yuzden dediğim fiyata olur derseniz özelden telefonunuzu yazarsanız size ulaşabilirim. Genişletmek için tıkla... merhaba dediniz fiyat neydi hatırlamıyorum ama 40 tl son fiyat aradığım fiyatı bulamazsam satmıycam zaten
Forever123 .!.: Özelden msj atamıyorum.kargoda bana ait olucak o yuzden dediğim fiyata olur derseniz özelden telefonunuzu yazarsanız size ulaşabilirim. Genişletmek için tıkla... merhaba dediniz fiyat neydi hatırlamıyorum ama 40 tl son fiyat aradığım fiyatı bulamazsam satmıycam zaten
E emis53 Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 230 1 316 Diğer 16 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emis53 #26 aybike77 .!.: bir yanlışlık mı oldu yoksa ben mi anlamadım ürün satılmayınca satılsın diye fiyat düşürürler, sizde fiyat çıkmış Genişletmek için tıkla... merhaba başka bi ilanımla karıştırdım uyarınız için teşekkürler fiyatı hala 40tl :)
aybike77 .!.: bir yanlışlık mı oldu yoksa ben mi anlamadım ürün satılmayınca satılsın diye fiyat düşürürler, sizde fiyat çıkmış Genişletmek için tıkla... merhaba başka bi ilanımla karıştırdım uyarınız için teşekkürler fiyatı hala 40tl :)