Platonik sevdiğim biri var. Bu illetten nasıl kurtulurum?

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
74
39
3
Sorduğum soru hakkında yeterli cevabı aldım, iyikide sormusum dediğim bir soru oldu.
Dediklerinizi uygulamaya calısacağım kızlar, olmuyorsa da zorlamaya vakit kaybına gerek yok. Birinin beni sarsmasına ihtiyacım varmış.

Son düzenleme:
Genelde aptl kesiliyorum karsısında ama denemeye calısacağım dediklerinizi. Olmazsa zaten çabalamaya gerek yok daha fazla
Bence odağınızı başka yere kaydırın. Bir şeye takıldıkça iyice uzaklaşıyor çünkü.. Herşey de olacağına varır ama 1 sene de az bir zaman değil. Bu kadar uzun süre takılıp kalmayın, hayat kısa, önünüze bakın, hayatınızı yaşayın..

Yok kendimi kapatan bir insan değilim. Doğru insanı bulamıyorsun her zaman. O 1 senelik dönemde denediğim kişiler oldu, olmadı.
Buna da takılı kalmak istemiyorum açıkçası ama annenden babandan bile çok gördüğün insan olunca duygular biraz zorluyor işte.

Onu bilmemde ben şu an kahve içip çevırebılırım. Ondan daha çok ıhtıyacım var.
Tatlım oda sana bısey hıssetse bellı eder. Yoluna bak bence

Algida seçicilik senin dediğin. Yani çok anlam yüklüyorsunuz.

Etkilenmeniz doğal bunda bir gariplik yok. Ama adım atmıyorsa atmıyordur dolayısıyla zihninizi onunla yormayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada sevgilisi olabilir ama aleni paylaşmıyor olabilir .

Tam emin bir şekilde attığınız adım cesaret sayılmaz ki. Bence duygularınızı bir tartın 1 sene çok uzun, çok yoğun duygularınız yoksa unutma yönüne yatırım yaparsınız başkalarıyla flörtleşirsiniz. Öbür türlüyse cesur davranma vaktiniz gelmiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…