Yaklasık 1 seneye yakın sevdiğim biri var, işyerinde. İkimizde bekarız.
Ben normalde asla ilk görüste aska inanmam, saçma diyen biriyken tükürdüğümü yaladım.
Ben ona bey diye hitap ediyorum, aramızda hiyerarşik bir basamak olduğu için. Haliyle de çok sohbetimiz yok. Arada, sırada, kırk yılda bir karsılasırsak o da. Fakat cok kafamı karıstıran tavırları oldu.
İşyerinde kızlarla eğlencesine fal bakarken kahve sevmiyorum dediği halde bana kendi icin fal baktırmak isteyip gün vermesi, sonra o gün başımda durup hicbir şey demeden tekrar odasına girmesi. (O sıra ben kahve içiyordum benden mi bekledi bilmiyorum) sonra konusu acılınca unuttuk demesi.. benim ona söz verip erken gelirseniz bakabilirim dememe rağmen gelmemesi..
O zaman cok kafam karısmıstı bna mesafeli olan bir adam neden benden böyle bir şey ister ya da bir erkek neden fal baktırmak ister diye.
Arada bir göz göze geliyoruz, bazen ben onun baktığını hissediyorum. Kafamı kaldırıyorum göz göze geliyoruz, bazen merak edip sorduğu sorular oluyor birden bire ama istemsiz soğuk yapıyorum ona karsı. Daha bir çok sey varda daha detaya girmeyeyim. 1 senedir belirsizliklerden çok sıkıldım..
Unutmak isterken daha çok yogunlasıyor duygularım. Daha önce yasayan oldu mu böyle?