1senedir bir şey hisseden erkek boş boş durmaz, yoluna bak.Yaklasık 1 seneye yakın sevdiğim biri var, işyerinde. İkimizde bekarız.
Ben normalde asla ilk görüste aska inanmam, saçma diyen biriyken tükürdüğümü yaladım.
Ben ona bey diye hitap ediyorum, aramızda hiyerarşik bir basamak olduğu için. Haliyle de çok sohbetimiz yok. Arada, sırada, kırk yılda bir karsılasırsak o da. Fakat cok kafamı karıstıran tavırları oldu.
İşyerinde kızlarla eğlencesine fal bakarken kahve sevmiyorum dediği halde bana kendi icin fal baktırmak isteyip gün vermesi, sonra o gün başımda durup hicbir şey demeden tekrar odasına girmesi. (O sıra ben kahve içiyordum benden mi bekledi bilmiyorum) sonra konusu acılınca unuttuk demesi.. benim ona söz verip erken gelirseniz bakabilirim dememe rağmen gelmemesi..
O zaman cok kafam karısmıstı bna mesafeli olan bir adam neden benden böyle bir şey ister ya da bir erkek neden fal baktırmak ister diye.
Daha çok seyler varda anlatırsam cok uzayacak. :) fakat 1 senedir belirsizliklerden çok sıkıldım arkadaslar.
Unutmak isterken daha çok yogunlasıyor duygularım. Daha önce yasayan oldu mu böyle?
1senedir bir şey hisseden erkek boş boş durmaz, yoluna bak.
Yok belirtebilirsiniz problem yok ben de farkındayım bunun fakat çoğu zaman bakıslarını hissediyorum üstümde bazen göz göze geliyoruz. Hemen kaçırıyor ben gibi fakat bakıslarında inanılmaz bir yogunluk hissediyorum. Bir iş gecesi düzenlenmisti bizde orada bile full bizim masadaydı gözleri. Bir iki defa göz göze geldik orda da mesela.Sizi sevse istese bi adım atardı. Çok üzgünüm bu şekilde belirtmek istemezdim ama ortada belirsiz bi durum yok. Gayet açık ve net. Adamın size karşı bi duygusu yok
İşte o cesaretim yokKahve yap çağır bir gün bak falına hem ağzından da birşeyler alabilirsin
Aklın karışacak bişey olmamış, şu anlattığın ne allasen? Popondan element uydurma, bir de dert edip konu açmışsın. Önüne bak yahu.Yaklasık 1 seneye yakın sevdiğim biri var, işyerinde. İkimizde bekarız.
Ben normalde asla ilk görüste aska inanmam, saçma diyen biriyken tükürdüğümü yaladım.
Ben ona bey diye hitap ediyorum, aramızda hiyerarşik bir basamak olduğu için. Haliyle de çok sohbetimiz yok. Arada, sırada, kırk yılda bir karsılasırsak o da. Fakat cok kafamı karıstıran tavırları oldu.
İşyerinde kızlarla eğlencesine fal bakarken kahve sevmiyorum dediği halde bana kendi icin fal baktırmak isteyip gün vermesi, sonra o gün başımda durup hicbir şey demeden tekrar odasına girmesi. (O sıra ben kahve içiyordum benden mi bekledi bilmiyorum) sonra konusu acılınca unuttuk demesi.. benim ona söz verip erken gelirseniz bakabilirim dememe rağmen gelmemesi..
O zaman cok kafam karısmıstı bna mesafeli olan bir adam neden benden böyle bir şey ister ya da bir erkek neden fal baktırmak ister diye.
Daha çok seyler varda anlatırsam cok uzayacak. :) fakat 1 senedir belirsizliklerden çok sıkıldım arkadaslar.
Unutmak isterken daha çok yogunlasıyor duygularım. Daha önce yasayan oldu mu böyle?
Yorum yapmak zorunda değilsiniz, ne bu afra tafra afedersiniz de? İlkokul 5 filan mısınız siz? Size göre değilse cevap yazmakla uğraşmayıp önünüze baksaydınız. Neler yazıyor insanlar burada sorduğum soru mu battı size?Aklın karışacak bişey olmamış, şu anlattığın ne allasen? Popondan element uydurma, bir de dert edip konu açmışsın. Önüne bak yahu.
Öyle kolay değil ne yazık ki. Çalıstığım ortam, ego savasları vs. :)Birinden hoşlanıyorsam bunu ben de belli edebilirim,yani seçilmeyi beklemeyip gerçekten buna değeceğini hissediyorsam ben adım atardım etkin iletişim her yerde güzeldir,sonu kırılacağınız şekilde de olsa,hiç böyle pozisyonda da değilseniz işyeri ortamı sonuçlarına katlanamam derseniz ,unutmak için yoluna bakman lazımumarım kırmamışımdır..
Adama durmadan baktığımı nerden cıkardınız? Orda mıydınız hanımefendi, iyi aksamlarBisa vakit harcama
Bunca zaman nirsey derdi istese.
Ayricada durmadan adama bakarsan dikkatini cekip niye bakiyor diye oda bakmistir.
1 sene olmuş somut olarak anlatabildiğin bi kahve olayı olmuş başka elle tutulur bişey yok. Anlattığın olayda da bişey yok ayrıca. Yani ne gerek bi erkek uğruna bi sene işaret beklemek vs.Yorum yapmak zorunda değilsiniz, ne bu afra tafra afedersiniz de? İlkokul 5 filan mısınız siz? Size göre değilse cevap yazmakla uğraşmayıp önünüze baksaydınız. Neler yazıyor insanlar burada sorduğum soru mu battı size?
Bence çekiniyor olabilir, kahve hazır gel falına bakayım de, iki lafın belini kırıp sohbeti devam etttirirsinizYaklasık 1 seneye yakın sevdiğim biri var, işyerinde. İkimizde bekarız.
bence senin de tam olarak sıcak davranacağın güçlü etkileşimler değil yoksa soğuk yapmazdınÖyle kolay değil ne yazık ki. Çalıstığım ortam, ego savasları vs. :)
Benim o kadar cesaretim yok maalesef, onda da sanki etkilesim gibi bir şeyler hissetsemde soğuk yapıyorum. Haklısınız yoksa
Is gecesinde gòzleri full masadaydi yazmissiniz. Sizfull oraya bakmasaniz nerden gòreceksiniz adamin sïrekli baktigini.Adama durmadan baktığımı nerden cıkardınız? Orda mıydınız hanımefendi, iyi aksamlar
Yöneticim değil yok, üstüm ama. Yani mesafemizi bir şekilde korumamız gereken biri diyeyim :)Hiyerarşi var dedin, kişi yöneticin mi? Ona bağlı yani onun altında mı çalışıyosun?