Platonik sevdiğim biri var. Bu illetten nasıl kurtulurum?

mrvt96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
55
22
Sorduğum soru hakkında yeterli cevabı aldım, iyikide sormusum dediğim bir soru oldu.
Dediklerinizi uygulamaya calısacağım kızlar, olmuyorsa da zorlamaya vakit kaybına gerek yok. Birinin beni sarsmasına ihtiyacım varmış.

Son düzenleme:
1 sene olmuş somut olarak anlatabildiğin bi kahve olayı olmuş başka elle tutulur bişey yok. Anlattığın olayda da bişey yok ayrıca. Yani ne gerek bi erkek uğruna bi sene işaret beklemek vs.
Ya sadece bir örnek bazında yazdığım bir şeydi. 1 sene icinde sadece kahve mevzusu değil tabiki. Bakısmalar, sorduğu sorular, merakı vs.
Ne deseniz de haklısınız ben de çok düşündüm ettim bırak ya yoluna bak dediğim halde her gün aynı ortamda olunca cok zor oluyor.
Fakat takılımısın derseniz değilim, yani kendimi kapatmadım kimseye bu süreçte. Umudumu kestiğim anlar cok oldu, hala da öyle. Fakat takıntılılık derecesinde değilim. Sadece aynı ortamda olunca zor oluyor bu süreç

Yöneticim değil yok, üstüm ama. Yani mesafemizi bir şekilde korumamız gereken biri diyeyim :)
Bu tip şeyler iş akdi fes sebebidir. Bazı erkekler flörtöz olurlar severler böyle davranışları ama asla gerçek anlamda açık vermezler, eğer gerçekten senden hoşlanıyor ve ilgisi var olsaydı bunu ölçümler ve emin ol bu zamana kadar beklemez bi şekilde üstü kapalı açık ne olursa olsun sana belli edip konuşurdu. ciddi değilse zaten bi de üst diyosun hiç işini riske atmaz bu topa da girmez sonuçta. sadece duygusal olarak egosunu tatmin eder kapalı flörtözlük eder geçer. dikkat et

O zman ilk adımı sen at ama cok da anlam yükleme. Beraber bi kahve içelim, de bakalım tepkisi ne olacak. Bir sene aynı ortamda hiyerarşi de olsa bi erkeğin bu denli temkinli olabileceği bana cok inandırıcı gelmiyor. Bu durumun iki sebebi olabilir ya ciddi ilişki aramayan takılmalık ilişkiler arayan bi adam ya da ilişkisi var fakat flörtöz.Bunu bilmek ve kafanın rahat etmesi içn de yapılacak tek şey, senin bi adım atman.

Ben de yaptim ayni yanlislari zamaninda :)) soguk davranmamak gerekiyor, aksine belli etmek gerekiyor. Aklina girmek gerekiyor. Soguk davranirsaniz ufacik bir hoslantisi varsa gecer zaten.
Ay aklina Deliha geldi ya

Adamdan hoşlanmıyorsunuz bence adamı tanımıyorsunuz doğru düzgün. Belirsizlik, heyecan vs hoşunuza gidiyor. Fırsat olursa ufak bir adım atabilirsiniz çekinmeyin bence. İlla kahve falı olmak zorunda değil
Olabilir ama görünce çok heyecanlanıyorum. Kücük cocuklar gibiyim. Tanımıyorum tam evet onunla konustugum kadar biliyorum sadece ama onun hakkında da çok şey biliyorum onun bilmediği
Tam emin olabileceğim bir şey olsa cesaret edeceğim ama çok dengesiz.

Öyle kolay değil ne yazık ki. Çalıstığım ortam, ego savasları vs. :)
Benim o kadar cesaretim yok maalesef, onda da sanki etkilesim gibi bir şeyler hissetsemde soğuk yapıyorum. Haklısınız yoksa
Sizin ilginizi farketmiş olması olası. Erkekler çok isterse ortam yaratır, duygularını belli ederler. Bu konularda bir çoğu profesyonel

Valla gayet hiyerarşik ortamlarda çalıştık. İsteyen adam yolunu bulup adımını atıyor. İkisi de bekâr sonuçta, çekinecek birşey yok. Denedik, olmadı, bitti derler en fazla. Adamın gönlü olsa şimdiye kadar bir yol bulmuş ya da bir yol açmıştı diye düşünüyorum

Siz de ona çok soğuk davranmayın madem, o size sorular soruyorsa siz de ona sorular sorun ve siz de onu merak edin. Üzerine atlayın demiyorum ama siz de sıcak davranın ve bir konu açın mesela konuşun üzerinde. Belki kahve teklifi gelebilir .

Sizin ilginizi farketmiş olması olası. Erkekler çok isterse ortam yaratır, duygularını belli ederler. Bu konularda bir çoğu profesyonel
Bilmiyorum.
Erkeklerin coğunda su var ama; hayatında biri yoksa ona ilgisi olan bir kızı geri çevirmek istemiyorlar genelde ben bunu farkettim.
Eğer farkındaysa ve adım atmıyorsa ne diyeyim ki... :) bosveririz o zaman eninde sonunda

Genelde aptl kesiliyorum karsısında ama denemeye calısacağım dediklerinizi. Olmazsa zaten çabalamaya gerek yok daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…