Platin Sa sevenler

bende çok severim platin ama asla cesaret edemedim senelerce röfle kullandım o bile yakışmıyor bana platin hiç olmaz

vay süpersin o zaman :lepi:

ay zorunluluktan alistim artik kendim yapmaya hihihi
her ay boya parasi ayri hem de yurtdisina tasindim burada ii kuafor bulamadim yapamiorlar is basa dustu bir islem yetio platin icin oole bi boya var onunla yapiorum. hos artik baska tondan devam ediorm diplerini. sempatiksalakcinni

peki saçlarının boyu nerde ? hihoyyyt

acaba dedim saç yıpranınca sürekli kestirip kısa saça sahip olmak zorunda olan platin saçlı bayanlardan mısın :) demek ki hem platin hem uzun saça sahip olunabiliyormuş illa postişe gerek yokmuş :) peki platine boyayınca saçlarında seyrelme oldu mu önceden gür müydü ?

bambamcım sen o saçlarını evde kendin mi yapıyorsun inanmıyorum ya süper yapıosun canım nasıl yapıyorsun hemen anlattttzemuszemus

ay cnm benm tabi platin yipratio yipratmio deil ama ben golge rofle yaptirmiorm ust uste boya gelince cok daha kotu oluo sadece dip boya gidiorm. o yuzden her yer bi kere islem gordugu icin idare edio. uzun saclarim bayaca ama tabi doal halindeki hoslugu yok. benm kendi sacim ince telli yumusaktir gene de cou kisi bu renge gore yumusak dio sacima ama kendi hali gibi deil malesef cok bakmak lazim salliorm ben de. senede 3-4 kere uclarindan aldiriorm. ama eski sacimda cok cok gur deil simdi de deil keske olsaydi. yani boyanmamis sac gibi deil. albumde var fotolarim ekliyim seni bak. uclar uzadikca ii olmuo tabi. platinden seyrelme su sekilde oluo diyebilirim daha incelior sac teli. ama dokulmesine etkisi varmidir dier boyalardan farkli bilmiorm. olabilir de. valla renge olan hayranligimdan goze aliordm. ama yipratior saci malesef o yuzden ben de biraz daha koyulastirmaya bakiorm suan diplerini deistiriorm :)

bambamcım sen o saçlarını evde kendin mi yapıyorsun inanmıyorum ya süper yapıosun canım nasıl yapıyorsun hemen anlattttzemuszemus

hihih ivit cnmcm evde yapiorm :) dip boya sadece. bi boya var her renk saci platine kdr acar fln tarzinda bisi. onunla yapiorm. eh tabi icinde oryeli var :) markasi clairol benm kullandigimin.

Son düzenleme:
kıslar bnde bu ay saclarımı platin sarısına boyatıcam..hemen bana fikir verin bakalım kullanımı zor mu nekadar zamnda dip boya yaptırıyorsunuz...

eger kullanımı zorsa platin sarısı balyaj mı yaptırsammm yada onun bigi bşiii farklı ve güzel olsun istiyim

cnm tumunu platin yapinca her ay illa ki dip boya gerektirior bence.

saçların mükemmel sen de çok güzelsin canım acayip yakışmış gayet de bakımlı görünüyor bayıldım :asigim:

bambam saclarını bende göreyim kısss doro cok övmüş azıcık fikrim olsun..peki bakımı nasıllll cok ugrastırıyormuu

bambam saclarını bende göreyim kısss doro cok övmüş azıcık fikrim olsun..peki bakımı nasıllll cok ugrastırıyormuu

ay tamam cnm benm talep gonderirim
ay bakim gerktirior tabi kullanimi guzel de bakimi yapimi zor uurastirici tabi malesef yalan soylemiyim yani surekli dip boya gerekio uclar yipranio kuruo ona gore bakim lazim. bakimini yaparsan sahane durur. ben cok salliorm atliorm. aldiriorm uclarini . inceltio saci ama renk parlak oldugundan goruntusu guzel oluo

saçların mükemmel sen de çok güzelsin canım acayip yakışmış gayet de bakımlı görünüyor bayıldım :asigim:
cnm benm tesekkur ederim guzel yorumun icin begenmene sevindim cok tatlisin senin guzelligin o :kedi: iste rengi kurtario parlak duruo bu renk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…