Platin Sa sevenler

bambam fotolar bak bak bitmedi ya saçlarına bayıldım off bi de dövme ve piercing var ya olayı bitirmiş o ne tatlı dudaklar o ne tatlı burunboshayallersmile

bambam fotolar bak bak bitmedi ya saçlarına bayıldım off bi de dövme ve piercing var ya olayı bitirmiş o ne tatlı dudaklar o ne tatlı burunboshayallersmile

dorocum cnm benm sen ne tatlisin cnm ucurdun beni havalancam :kedi: cok cok tesekkur ederim senin gozlerin guzel bakio cnm bnm ondan olumunekankayizsmile

hihih ivit cnmcm evde yapiorm :) dip boya sadece. bi boya var her renk saci platine kdr acar fln tarzinda bisi. onunla yapiorm. eh tabi icinde oryeli var :) markasi clairol benm kullandigimin.[/QUOTE]

hmm eyvahedigeldismile iyi tutturabiliosun canım ya bende saçlarımın rengini baya açtım şuan röfle düşünüyorum pilatine daha cesaret edemiyorum yakışırmı yakışmazmı diyeebilmiyorumkismile

güzele güzel derim canım havalan tabi :lepi:

:1hug::asigimlumunekankayizsmile cnm benm cok teskkur ederim :kedi::kedi: ben oole dusunmuorm kendim icim cok takintilarim vardir ay nese sen guzel bakiosun gercekten. bu arada senin albumune baktim ben de hihih saclarin sahaneeeee! daha da uzatmak mi istiorsun? ay cok guzel suandaki boyu

hihih ivit cnmcm evde yapiorm :) dip boya sadece. bi boya var her renk saci platine kdr acar fln tarzinda bisi. onunla yapiorm. eh tabi icinde oryeli var :) markasi clairol benm kullandigimin.

hmm eyvahedigeldismile iyi tutturabiliosun canım ya bende saçlarımın rengini baya açtım şuan röfle düşünüyorum pilatine daha cesaret edemiyorum yakışırmı yakışmazmı diyeebilmiyorumkismile[/QUOTE]

valla alistim cnm ya yapiorm artik kendim hep ama bi ara bi kaza geliordu basina dikaktli olmak lazim en temizi ii bi kuafore gitmek aslinda da ben platin olayini kendim cozdum artik kuafore onun icin gitmem sempatiksalakcinni
tatlim ten rengin cok esmer deilse platin gider bence. ben de artik boole rofleli bikac renkli saclara ozeniorm valla mafoldumben uclara platinler rofleyle eklenince cok cok guzel oluo hem hareket verio.

ay ama ben kaçırdım bam bam ben goremedım sacını ya

cnm albumumde fotolar ozel album talep gonderirsen kabul ediyim :)
ay ama oole super bakimli fln deil saclarim cok daha basarili guzel saclar var kafamçokkarıştı ay ben bakamiorm o kdr bi de kendi de cok gur deil oole bisiler.

evet bambam saç uzatmak için bi şeyler uyguluyorum da o yüzden önce/sonra diye foto koymuştum daha da uzar umarım boshayallersmile

becerikllisin valla bambamım tenim kumral canım valla ben bu aralar çok taktım saçlarımla çok uğraşıyorum röfle yaptırıcam ama röfleyide hangi tonlarda yaptırıyım karar veremiyorum ama aklım pilatin röfle var artık karar vermem gerek bayramdan önce yaptırıyım diyorumbilmiyorumkismile

evet bambam saç uzatmak için bi şeyler uyguluyorum da o yüzden önce/sonra diye foto koymuştum daha da uzar umarım boshayallersmile

hihih evt farkettim onu yoksa sinameki kurunu mu yapiosun topigi gormustum de :)
cok guzel uzamislar cnm valla :))

ay ama ben kaçırdım bam bam ben goremedım sacını ya

cnm cok pardon disari cikmistim simdi kabul ettim talebini kusura bakma eyvahedigeldismile

jenniferim kumralsan bence acik renk gider sana cok da guzel olar boshayallersmile
ben de simdi dipleri kumral yapip bir sure sonra platin rofle yaptirmak istiorm bikac renkli olsun die aklinialirimsmile bence guzel secim platin rofle ya da az daha koyusu da guzel olur

ben de seviyorum, zamanında kullandım, ama bakımı zor gerçekten, aşırı makyajı sevmem
hep makyaj isteyen bi saç.
tabi çok da dikkat çekiyor.

bu da platin değil ama genel olarak hoşuma gitti..

bende çok beğeniyorum ama komple boyatmaya cesaret edemiyorum:18:yakışmaz diye korkuyorum tabi yıpranmasıda yanına kar kalacakzaten çok canlı saçlarım yok maalesefama çok yakışacağını bilsem hiç yıpranma falan düşünmez boyatırdım valla

platin sewenlerdenim tabiki:)) bende uzun süre platin kullandım hemde en uç noktasını. ama çok zahmetli sürekli bakım isteyen bir renk. ve de saçlarda yıpranmayada sebep olduğu bi kesin.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…