- 20 Şubat 2010
- 32.895
- 6.243
-
- Konu Sahibi cottonlady
Platin saç rengi çok az Türk kadınına yakışıyor. Özellikle yemekteyiz programında görüyorum da neredeyse tüm katılan yarışmacıların saçları sarı ve tonlarından oluşuyor ve hepsi de çok çirkinn.
Renk güzel ama yakışması çok önemli. Ona dikkat etmek lazım önce.
belki bakımı biraz meşakkatli ama ben saçlarımı çook seviyorum kaydirigubbakcemile3tüm dikkatleri üzerinizde toplayan platin saçlara ve özellikle bu rengi saç modeliyle makyaj ve giyim tazrıyla bir bütün olarak taşıyan herkesi çok beğeniyorum. Bence bu rengi kullanan bi kadın aynı anda bakımlı bi kadındır. çünkü düzenli olarak sık sık kuaföre gitmeyi ve belli bi bakım uygulamayı gerektiriyor canlılığı ve parlaklığı korumak için. Fotoğraflarla siz de beğendiğiniz platin modelleri paylaşırsanız çok sevinirim
bugün tesadüfen dışarıda bir kız gördüm saçları platin sarıydı ve topuzluydu saçları..
kızı sadece saç olarak görsem aa ne hoş bakımlı birisi derdim ancak kıyafetinin geri kalanı ise bol kesim bir koyu kahverengi mont..montun altından gözükecek şekilde sarkmış pembemsi uzun bir kazak..dar bir siyah pantolon ve siyah düztaban bir spor ayakkabı şeklindeydi..ve bu uyumsuz görüntü bana saç renklerinin de kıyafetler gibi belli bir tarzı olduğu kanısına vardırdı...yani saçları ona klasik ve feminen bir hava verirken geri kalanı tamamen spor ve salaş tarzdı..saçları hem kıyafetinin tarzına hem de rengine uymamıştı..ve madem böyle giyiniyor keşke saçları kahve tonlarında veya siyah olsaymış diye düşünmeden de edemedim..yada belki taba rengi topuklu bir ayakkabı veya bot giyse belki durumu yine kurtarırdı..
sanki bana sarı ve kızıl saçlar spor giyime yakışmıyormuş gibi geliyor..daha feminen, kadınsı ve klasik görünüyor...
genelde spor giyinen kişilerin saç renklerinin kahve tonlarında veya siyah olması gerektiğini düşünüyorum siz ne dersiniz ?
size katılmıyorum ben.fiziği ve makyajıyla uyumlu olduktan sonra her tarz kıyafet yakışır platin saçlılarada.hatta bir kaç mesaj öncesine bakarsanız arkadaş sarı saçlarını beğendiği kişinin fotoğraflarını yayınlamış ve kız gayet sporda giyinmiş çoğu fotoğrafta ve bence çok yakışmışönemli olan o kıyafeti iyi taşımaktır saçla ilgisi olduğunu sanmıyorum.yani renk olarak tabi vardır sarı saça şu renk kıyafetler gider diyebiliriz belki ama model olarak hayır bunu diyemeyiz bence.
yorumunuz için teşekkür ederim..önceki mesajımda bahsettiğim kızda beni bu kadar rahatsız eden şey neydi bilmiyorum ama kıyafetlerinin rengi ve giyilenlerin tarzı aslında birbiriyle çok uyumluydu ama bütün olarak bakınca saçları..yani baş kısmı çok sırıtıyordu..sorun platin saça koyu renk giymesimiydi..yoksa renk uyumsuzluğunun üzerine bir de kıyafet tarzıyle örtüşmeyecek tarzda hanım hanımcık bir topuz yapmış olmasımıydı bilemedim...ama sonuç çok göztırmalayıcıydı...
aaaaaaaaaaaaaaaaa ben burayıı neden görmedimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kızlarr bende tam bir platin hastasıyım ve saçlarımı platin yapma yolunda adım adım ilerliyorummmmmsaçlarım cok oryal yedi cok boyadım...okul dönemi falan derken platin nasip olmadı..benim hep hayalimde belime kadar platin rengi saçlardı :) ve saclarım belime yaklastı...toparlıyo baya adım adım PLATıN yaniiiiii...ama şöyle bi sorunum var ben esmerim..bildiginiz kara bi esmer kara kaşlı falan :) kızlar ailem yakışmaz diyor yakışır ama dimiiiiiiiiiiiiiiiii:kedi: kızlarrrrr destek cıkınn nolurrrrr bi fikir be canlarrr bilmiyorumkismile asagıda ekledigim sarıyı kendi sacımda isityorummmm ((((((((
platin röfle ilk yapıldığında çok hoş oluyor ama sonra rengi solup grileşiyor ve çirkin bir görüntü oluşuyorcila atılınca biraz düzeliyor ama zamanla dahada küllüleşiyor yaşlı gibi oluyor.buna bir çare bulunursa okey yoksa bir daha asla platin röfle yaptırmam