Platin Sa sevenler

Platin saç rengi çok az Türk kadınına yakışıyor. Özellikle yemekteyiz programında görüyorum da neredeyse tüm katılan yarışmacıların saçları sarı ve tonlarından oluşuyor ve hepsi de çok çirkinn.
Renk güzel ama yakışması çok önemli. Ona dikkat etmek lazım önce.

bence de...

benimde saçlarım platin fakat herkes beni dogal sarısın sanıyo, malesef dedginiz gbi bi cok turk kadınına yakışmıo bu renk genellikle bir cingene görünüm hakim.

Son düzenleme:
platin saç en çok bu kıza yakışıyor heralde sarıyı sevmediğim halde platin bence diğer sarılara oranla daha güzel ve asil duruyor ama yakışanada işte böyle dönüp dönüp baktırıyor.

çok güzel bir renk ama ben kullanamadım makyaj yapmadığım zamanlar herkes hasta mısın diye sordu bende biraz koyulttum

bugün tesadüfen dışarıda bir kız gördüm saçları platin sarıydı ve topuzluydu saçları..

kızı sadece saç olarak görsem aa ne hoş bakımlı birisi derdim ancak kıyafetinin geri kalanı ise bol kesim bir koyu kahverengi mont..montun altından gözükecek şekilde sarkmış pembemsi uzun bir kazak..dar bir siyah pantolon ve siyah düztaban bir spor ayakkabı şeklindeydi..ve bu uyumsuz görüntü bana saç renklerinin de kıyafetler gibi belli bir tarzı olduğu kanısına vardırdı...yani saçları ona klasik ve feminen bir hava verirken geri kalanı tamamen spor ve salaş tarzdı..saçları hem kıyafetinin tarzına hem de rengine uymamıştı..ve madem böyle giyiniyor keşke saçları kahve tonlarında veya siyah olsaymış diye düşünmeden de edemedim..yada belki taba rengi topuklu bir ayakkabı veya bot giyse belki durumu yine kurtarırdı..

sanki bana sarı ve kızıl saçlar spor giyime yakışmıyormuş gibi geliyor..daha feminen, kadınsı ve klasik görünüyor...
genelde spor giyinen kişilerin saç renklerinin kahve tonlarında veya siyah olması gerektiğini düşünüyorum siz ne dersiniz ?

size katılmıyorum ben.fiziği ve makyajıyla uyumlu olduktan sonra her tarz kıyafet yakışır platin saçlılarada.hatta bir kaç mesaj öncesine bakarsanız arkadaş sarı saçlarını beğendiği kişinin fotoğraflarını yayınlamış ve kız gayet sporda giyinmiş çoğu fotoğrafta ve bence çok yakışmışönemli olan o kıyafeti iyi taşımaktır saçla ilgisi olduğunu sanmıyorum.yani renk olarak tabi vardır sarı saça şu renk kıyafetler gider diyebiliriz belki ama model olarak hayır bunu diyemeyiz bence.

hatta şimdi aklıma biri geldi.ismini bilmiyorum ama mehmet ali erbilin eski eşlerinden olan çok genç bir kız vardı hatırlarsan.onun saçları uzun platindi ve ben o kızı hiç klasik giyinmiş görmedim her zaman spor takılıyordu bence çokta yakışıyordu kendine.onun gibi bir sürü kişide var yakışan hatta çok daha fazla yakışan.saymakla bitmez

yorumunuz için teşekkür ederim..önceki mesajımda bahsettiğim kızda beni bu kadar rahatsız eden şey neydi bilmiyorum ama kıyafetlerinin rengi ve giyilenlerin tarzı aslında birbiriyle çok uyumluydu ama bütün olarak bakınca saçları..yani baş kısmı çok sırıtıyordu..sorun platin saça koyu renk giymesimiydi..yoksa renk uyumsuzluğunun üzerine bir de kıyafet tarzıyle örtüşmeyecek tarzda hanım hanımcık bir topuz yapmış olmasımıydı bilemedim...ama sonuç çok göztırmalayıcıydı...

Son düzenleme:

olabilir tabi kızı görmediğim için bişey diyemicem.bazen çok alakasız giyinebiliyolar yada saç makyajla kıyafet çok çok farklı olabiliyor o zaman koyu renk saçtada uyumsuz görünüyolar aslında ama belki platin iddialı bir renk olduğu için daha çok dikkatinizi çekmiş olabilir:44:

Bende saçlarımı platin sarısı boyatmak istiyorum.Yakışıcağını düşünüyorum ama saçı mahvediyo yapma diyolar ablamla annem.Bende kararsız kaldım saçlarımıda uzatmaya çalışıyorum.Birazda daha uzasın ondan sonra yaparım :)

ya o çok beyaza yakın bi platin değillmi? dipler iyide uçlr çok açık,renksiz gibi.. tabi senin kendi fikrin saygı duyarım:) BENDE PLATİN SARI İSTİYORUMMMMMMMMMMM.

Ben bu tarzlarda bir platin istiyorum...

Eklentiler

• $DOGAL-SAC-Platin-Sari-60-65cm-6-PARCA-120GR__30527082_0.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 124
  • $paris-hiltonun-sari-sac-rengi.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 141
bende bir kaç yıl platin rengini kullandım ama sonra kocam istemedi.koyu kahveye boyattım hala öyleyim

ben de bir zamanlar platin saç kullanıyordum ancak malum yanma dolayısıyla siyaha döndüm.

platin saç benim etiketim olmuştu. saçının kişinin önüne geçmesi can sıkıcı. platin saç fazla çarpıcı bir renk çok seviyorum ama işte o kadar çok kullanan olmasına rağmen hala daha çok dikkat çekiyor, bu da bunaltıyor insanı. dikkat çekmeye çok çabalayan biri olarak görünmene de sebep oluyor.

ha platin sarı saç doğal duruyorsa kadında o başka tabi çok asil bir görüntü veriyor.:97:

Son düzenleme:
uzun bir düşünme sürecinden sonra dün kuaföre gittim ve saçlarımı hayatımda ilk kez platin yaptırdım (zaten bugüne kadar denemediğim bi platin kalmıştı) kumral tonlarında boyalı olan saçıma platin röfle atıldı kaşlarımın rengi açıldı çok da güzel oldu....yakışmama riskini göze alarak cesaret ettim ancak çok da yakıştı...bu kadar yakışmasına şaşırdım....çünkü kendim siyah saçlı siyah kaşlı kahve gözlü açık buğday tenliyim....
platin saç genelde bronz ten istiyor ama ben tenimi bile bronzlaştırmaya veya cilt makyajı yapmaya gerek dahi duymadım..

ancak siz platin severlere birkaç sorum var .....bu renk saç ile hangi kıyafet renklerini kullanmalıyım ve makyajım nasıl olmalı....platinle iyi gidiyor dediğiniz renk önerileriniz var mı ?
örneğin platin saçlarımla lacivert kazağım birbirlerine gitmediler.....

Son düzenleme:
platin röfle ilk yapıldığında çok hoş oluyor ama sonra rengi solup grileşiyor ve çirkin bir görüntü oluşuyorcila atılınca biraz düzeliyor ama zamanla dahada küllüleşiyor yaşlı gibi oluyor.buna bir çare bulunursa okey yoksa bir daha asla platin röfle yaptırmam

kırçıllı bir renk görünümü oluşuyor belki ondan yaşlı saçı gibi geliyordur......minyon olduğum için çok da yaşlı göstermedi...yaşım belli olsun diye yaptırmıştım...ama aksine saçına röfle yaptıran liselilere benzedim....hatta saçlarımda yeşilimsi bir ton hakim ama yine de şikayetçi değilim...yakışıp yakışmaması daha önemli....saçım yeşilimsi kumralımsı bir platin oldu ama çok yakıştı....ileride altın doreye dönmesindense grileşmesini tercih ederim sıcak tonlar bana gitmiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…