Platin Sa sevenler

cottonlady

in love since 2007
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
122
1
belki bakımı biraz meşakkatli ama ben saçlarımı çook seviyorum kaydirigubbakcemile3tüm dikkatleri üzerinizde toplayan platin saçlara ve özellikle bu rengi saç modeliyle makyaj ve giyim tazrıyla bir bütün olarak taşıyan herkesi çok beğeniyorum. bence bu rengi kullanan bi kadın aynı anda bakımlı bi kadındır. çünkü düzenli olarak sık sık kuaföre gitmeyi ve belli bi bakım uygulamayı gerektiriyor canlılığı ve parlaklığı korumak için. fotoğraflarla siz de beğendiğiniz platin modelleri paylaşırsanız çok sevinirim

bunlar da favorilerimden birkaç örnek zemuszemus

Eklentiler

• $resim1.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 865
  • $KXIA0CAKS4KIOCAIS51FWCAZ5OIMKCAB2FCW6CA3FDCZICA8OJA5WCAW7QWVVCAUPSE2WCAG428EQCA32MHEVCADA6Q8SCAE.jpg
    3,5 KB · Görüntüleme: 270
  • $PC1IDCABWKZEDCAU8FS78CAKOMF57CA53LL25CAEES952CAGC0VR2CAL5PMRFCATYQ4MGCAWBRFX4CA7HJ6X7CAFTWTRXCAC.jpg
    2,8 KB · Görüntüleme: 236
saçlarım platin değil ama bu rengi çok beğeniyorum
ama biraz komplex bi renk
yakıştırmak çok önemli, çünkü kolay kolay kimseye yakışmıyo

bend eçok beğeniyorum ama bana yakışmıyor nedense
beyaz tenliyim oysaki kaşlarımın rengi filanda açıktır ama yine de yakışmıyor yaaa sinir oluyorum

herkese yakışmayan bir renk
ama yakışandada çok dikkat çekici oluo

herkese yakışmıyo gerçekten ama ben kendime yakıştırıyorum.ayrıca yakıştıysa çok kıskanılan bi renk haline geşlip hiç yakışmamış sözlerinide duymak mümkün

sarı saçı seviyorum ama bu kadar acık değil..daha saman sarısı yada hafif küllü sarı,yada dore sarı..ama platin değil..bircok kadını basit gösteriyor bu kategoridekiler daha koyu sarılar denesinler..ama platine ragmen basit ve baya görünmeyenler az da olsa var..onlar da böyle devam etsinler :)

Ben de platin seviyorum (ama bana asla yakışmaz ve denemedim hiç zaten.) Ama okadar zor bir renk ki platin, yakışana çok yakışıyor (devamlı bakımlı makyajlı olması lazım yoksa çok çok soluk gösteriyor), yakışmayıncada berbat duruyor. ortası yok yani. ya çok yakışıcak yüzün bu kadar açık bir renge uygun olacak, ya da berbat durucak :)

evet bu rengin yakışmasında orta karar yok..ya berbat oluyor,yada inanılmaz gidiyor..ben de öyle düşünüyoruma.s

Bende seviyorum beyaz tenli olmama rağmen yakışmaz diyorum kesinlikle..:1closedeyes:
Nedenine gelirsek yüzüm beyaz değil solguun duruyor sarımsı yanii birde platin yapsam çok daha olgun gösteririm herhaldeşakkıdı

bende sarı saçı çok seviyorum platin filan farketmez hepsini beğeniyorum valla:)bu topikte saçları sarı olan arkadaşlar eğer kendileri boyuyorsa hangi marka ve kaç numara olduğunuda paylaşsın bence tabi saçlarının fotosunu koyarak kaydirigubbakcemile2 mesela cottonlady'nın koyduğu fotolardan ilk resim harika aynı onun gibi yapan bi saç boyası filan var mı

ben sarı saçı çok seviyorum ve yaklaşık 5 6 senedirde sarışınım
bebek sarısı denen renkte saçım platine dönmeyi çok istiyorum ama kuaförüm yakışmaz sana diyor
şeytan diyor platin sevdam uğruna değiştir kuaförünü kaydirigubbakcemile3

platın lafı benıde heycanlandırıyor 10 yıldır platın rofle yaptırırım en son yaptırdıgıma babam cok acıt dedı bende dıplerı koyu oldu keske dıplerıde acık olsaydı dıye platın konusundakı ac gozlulugume son noktayı koydum e buyrun bakın resım koyuorum ben kendıme bır tek platını yakıstırıyorum cok ugrassamda dogal rengını kullanmak ıcın dayanamıyorum rofle yaptırıyorum yıne ama yıpranmıs sactanda nefret ederken çelişip duruyorum yok lennn uzatım sacımı parlak parlak kaymak gıbı olsun sonra bır rofle gorulur aynı profıterol ıstermıs gıbı caınm rofle ısterım sonra hoppppp kuafor cevremdekıler yakıstıgını soyluyor ya kırmamak ıcın yada dogru bılemıyrummmmmkaydirigubbakcemile2[

Son düzenleme:
cennetkokulum ben yakıştırdım sana bu rengi seni sıcak göstermiş. ilk resmindeki saçın daha güzel. orda daha dalgalı sanırım aşşağıdaki resminde düz. sana bencee böylee hafif krepeli dağınık salaş saçlarr mükemmel yakışır :)) çok da sempatik bi havan var ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…