Platin Sa sevenler

kırçıllı bir renk görünümü oluşuyor belki ondan yaşlı saçı gibi geliyordur......minyon olduğum için çok da yaşlı göstermedi...yaşım belli olsun diye yaptırmıştım...ama aksine saçına röfle yaptıran liselilere benzedim....hatta saçlarımda yeşilimsi bir ton hakim ama yine de şikayetçi değilim...yakışıp yakışmaması daha önemli....saçım yeşilimsi kumralımsı bir platin oldu ama çok yakıştı....ileride altın doreye dönmesindense grileşmesini tercih ederim sıcak tonlar bana gitmiyor...

yaşlı derken aslında onu kastetmemiştim.hani yaşlıların saçları zamanla beyazlar ve kimi yeri siyah çıkar aralarda beyaz çıkar ve bütün halinde bakınca renk gridir.platin röflede doğal saçın üstüne atılınca zamanla bu rengi andırıyor bana.yoksa ben sarının yaşlı gösterdiğine asla inanmıyorum.ki bende sarı kullanıyorum ve en az 4_5 yaş küçük gösteriyorum.

Kemik rengine yakın platin saçı çok severim
Bir de yoğun küllü kemik rengi,grimsi
Herkese yakışmıyor,yakışana da tam yakışıyor bence

83999.jpg

tumblr_lvje2piosy1r4ivixo1_500.jpg

1622007h.jpg

platin sarıyı evde kendisi boyayan varmı arkadaşlar?acaba normal kutu boyalarla güzel sonuç alınabilirmi dersiniz?birde organic bitkisel boyalar var bunlarla da saçı çok yıpratmadan açabilirmiyiz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

platin sarıyı evde kendisi boyayan varmı arkadaşlar?acaba normal kutu boyalarla güzel sonuç alınabilirmi dersiniz?birde organic bitkisel boyalar var bunlarla da saçı çok yıpratmadan açabilirmiyiz bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Hic kullanmadim ama ilerde uclarini platin yapmayi düsünüyorum. Bunlar nasil sence;

12.00YOGUNDOGALSUPERACICI.jpg
12.01YOGUNKULLUSUPERACICI.jpg

Süper aciciymis, iyi acan bir boyaya benziyor.

ben hiç duyamdım eczanedenmi alıoruz acaba bende platin dusunuyorum ama evde acmayı denicem:KK12: acaba yanma riski varmı

evde platin yapan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? hangi marka ve kaç numara ile yaptıklarını anlatsalarda bizde nasiplensek:KK34:

kızlar bende sern serngilin saçlarının tonunu çok begeniyorum platin ve çok güzel oturmuş renk saça sanırım mos daymış un kuaförü mosda röfle yaptıran varmı aranızda fiyat nedir? yada memnun kaldıgınız uygun fiyata platin röfle yapan kuaför tavsiyesi rica edicem

X